Kolding Streetfood var i den grad velbesøgt gennem hele weekenden. Mange mennesker skabte trængsel, men det skete med smil og godt humør. Arrangørerne er derfor ovenud tilfredse og er allerede gået i gang med forbedringsplaner for næste års festival.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh raf@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
APs Delikatesse var blot én af flere madboder, der havde ret travlt tidligt fredag aften. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Den afslappede stemning skinnede gennem i løbet af fredag eftermiddag. Foto: Mads Dalegaard -
Hos Tobbers kan man sammensætte sin egen grillbakke. Foto: Mads Dalegaard -
Lokale madaktører stod klar med lækker og appetitvækkende mad fra alle verdenshjørner. Foto: Mads Dalegaard -
Der er meget forskellig mad at vælge mellem på streetfood festivallen. Foto: Mads Dalegaard. -
Stemningen sidst på eftermiddagen var god og ligeså blev promillen det hos mange. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Is skulle der også til hos mange af de besøgende. Foto: Mads Dalegaard -
Tidligere på eftermiddagen var der færre mennesker på havnen, men det ændrede sig i den grad senere på aftenen Foto: Mads Dalegaard -
Tidligere på eftermiddagen var der færre mennesker på havnen, men det ændrede sig i den grad senere på aftenen Foto: Mads Dalegaard -
Der var masser af mulighed for forskellige drikkevarer til streetfood festivallen. Foto: Mads Dalegaard -
Der var masser af mulighed for forskellige drikkevarer til streetfood festivallen. Foto: Mads Dalegaard -
Humøret var højt hos alle ved streetfood festivallen. Foto: Mads Dalegaard -
Det emmede allerede fra tidligt på eftermiddagen af hygge og afslapning. Foto: Mads Dalegaard -
Lokale madaktører stod klar med lækker og appetitvækkende mad fra alle verdenshjørner. Foto: Mads Dalegaard -
Streetfood festival ved Kolding Lystbådehavn Syd. Fredag 29. juli 2022. Foto: Mads Dalegaard -
Streetfood festival ved Kolding Lystbådehavn Syd. Fredag 29. juli 2022. Foto: Mads Dalegaard -
Streetfood festival ved Kolding Lystbådehavn Syd. Fredag 29. juli 2022. Foto: Mads Dalegaard