Annonce
Lokalavisen Assens

Projekt Helnæs Mølle slår rod: Luksuslejligheder klar til udlejning i foråret

Det nyplantede egetræ står midt på gårdspladsen ved Helnæs Mølle Outdoor Life & Ferieboliger. Senere kommer der også en rund bænk ved træet, så det bliver et naturligt samlingspunkt for stedets brugere og turister. Privatfoto
Færdiggørelsen af området omkring Helnæs Mølle Outdoor Life & Ferieboliger skrider flot frem. I sidste uge blev der plantet et flot egetræ på gårdspladsen.
Annonce

Helnæs: For omkring et år siden satte selskabet Helnæs Mølle ApS gang i en totalrenovering af den gamle friluftsgård på Helnæs Byvej.

Med projektet Ny Helnæs Mølle har naturområdet og bygningsmassen fået et flot løft med blandt andre flere nyopførte bygninger, der er opført i massivt egetræ og som nyfortolkninger af 1800-tallets klassiske bindingsværksbyggeri.

Nu er Helnæs Mølle Outdoor Life & Ferieboliger, som parret Hanne Plechinger og Stig Nør Larsen ejer, ved at gøre de sidste ting færdige på det store outdoor-område, som strækker sig helt ned til Helnæsbugten.

I sidste uge blev der plantet et cirka ni meter højt og 25 år gammelt egetræ midt på gårdspladsen. Træet skal senere omkranses af en rund bænk, så der dannes et naturligt samlingspunkt på gårdspladsen.

I midten af juli var der rejsegilde på de to nyopførte egetræshuse ved Helnæs Mølle. I midten af billedet ses ejerne Hanne Plechinger og Stig Nør Larsen. Foto: Søren Plovgaard

Anlægsgartner Th. Skov Larsen har hentet det store træ ved Kortegaards Planteskole, som er er specialist i dyrkning og flytning af kæmpetræer. Egetræet passer fint ind i stilen med de nyopførte egetræsbygninger.

- Nu skal træet passes og plejes på det nye voksested i de kommende år, så rødderne får godt fat, fortæller Hanne Plechinger, der glæder sig over, at hele området nu for alvor er ved at tage form.

Egetræet er leveret af Kortegaards Planteskole, som er er specialist i dyrkning og flytning af kæmpetræer. Privatfoto

Det nye outdoorområde vil efter planen stå klar til udlejning i foråret 2021. Til den tid vil der være fire luksusferielejligheder klar til udlejning, mens yderligere fire ferielejligheder vil kunne bookes fra 2022.

Finansieringen af Ny Helnæs Mølle-projektet er blandt andet sket via en donation på en million kroner fra LAG MANK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Annonce