Annonce
Lokalavisen Lemvig

Aagaards Bageri er solgt - Brian Aagaard fortsætter i bageriet

Ulla og Brian Aagaard har solgt deres bageri. Brian Aagaard fortsætter i bageriet, mens Ulla Aagaard skal have fundet nyt arbejde. Arkivfoto
Ulla og Brian Aagaard har solgt Aagaards Bageri i Lemvig til Rikke Madsen og Frank Hartvig fra Skals. Brian Aagaard fortsætter i bageriet.
Annonce

Lemvig: Ulla og Brian Aagaard har i længere tid forsøgt at finde en køber til deres bageri på Industritorvet i Lemvig, Aagaards Bageri.

Nu er det lykkedes. De nye indehavere er Rikke Madsen og Frank Hartvig fra Skals. De overtager bageriet den 1. februar. De har tidligere haft et bageri i gågaden i Viborg.

- Vi er meget glade for, at det er lykkedes at finde en køber, og vi er også glade for de næsten 21 år, vi har drevet bageri i Lemvig, siger Brian Aagaard.


Vi er meget glade for, at det er lykkedes at finde en køber, og vi er også glade for de næsten 21 år, vi har drevet bageri i Lemvig.

Brian Aagaard, Aagaards Bageri


Han nævner blandt andet et tæt samarbejde med Lemvig GF til både Limfjordscup i fodbold og basketball og ligeledes et fint samarbejde med Lemvig Marked og Dyrskue, hvor Aagaards Bageri i forbindelse med det store arrangement på Lemvig Flyveplads har haft en lille filial af deres bageri.

Den 1. februar er det helt præcis 20 år og 11 måneder siden, at ægteparret Aagaard overtog bageriet, der i den anledning skiftede navn fra Willumsens Bageri til Aagaards Bageri. Den gang var der to andre bagere i byen foruden Kvickly - det var i Weibelsgade og i gågaden Vestergade.

De to sidste blev siden lukket, og faktisk havde Aagaards Bageri i en kortere periode en filial af deres bagerforretning i gågaden Vestergade. I dag er der tre bagere i Lemvig - foruden Aagaards Bageri og Kvickly er det Ejvinds Bageri.

Annonce

Fortsætter i bageriet

Det er ikke slut med Aagaard-familiens islæt i bageriet på Industritorvet, selv om der nu kommer nye ejere. Brian Aagaard fortsætter nemlig som bagersvend i bageriet, og det samme gør den bagersvend, der har været i Aagaards Bageri igennem 13 år. Desuden skal Frank Hartvig, der er uddannet bager, også selv arbejde i bageriet.

Ulla og Brian Aagaard har solgt bageriet, fordi Brian Aagaards helbred ikke kunne holde til de lange arbejdsdage. Nu kommer han ned på det, der kan betegnes som normale arbejdsdage.

- Nu kan jeg bedre holde til det. Nu kommer jeg til at arbejde 37 timer om ugen mod de cirka 60 timer, jeg arbejder i øjeblikket. Så det bliver klart bedre. Samtidig bliver det også en opgraderet af bageriet, at vi nu bliver tre bagere i stedet for to, siger Brian Aagaard.

Ulla Aagaard stopper til gengæld i bageriet. Hun skal ud og finde noget andet arbejde. Det øvrige personale fortsætter.

I den sidste uge i januar vil der i anledning af salget være en række tilbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce