Annonce
Lokalavisen Lemvig

Aflyst nytårskoncert i Lemvig Musikforening

Disse seks musikere skulle sammen med sopran Signe Asmussen have spillet til nytårskoncerten i Lemvig Musikforening - nu er koncerten aflyst. Pressebillede
Annonce

Lemvig: Med de forlængede corona-restriktioner er Lemvig Musikforening desværre nødt til at aflyse årets nytårskoncert søndag den 17. januar. Det oplyser musikforeningen i en pressemeddelelse.

Musikforeningen havde ellers i år et fantastisk program med den superbe sopran Signe Asmussen. Hun skulle være ledsaget af et spændende og utraditionelt ensemble med Tue Lautrup på violin, Oliver Nordahl på obo, Mathias Kjøller på klarinet, Kristian Flagstad på basklarinet, Christian Jørgensen på kontrabas samt Eskild Winding på flygel.

Musikforeningen arbejder i øjeblikket på at få de samme dygtige musikere til at optræde ved nytårskoncerten i januar 2022 i stedet for i år.

Lemvig Musikforening og Restaurant Isværket havde indgået et samarbejde, der gav mulighed for at spise en nytårsmenu på restauranten efter koncerten. Det er også aflyst på grund af restriktionerne.

Foreningen og restauranten arbejder på, at også dette bliver et tilbud efter koncerten i 2022.

For de personer, der ikke er medlemmer af musikforeningen, men allerede har købt billet til koncerten i Lemvig Boghandel, meddeler foreningen, at man ved henvendelse i boghandelen kan få sine penge tilbage. Altså når boghandleren igen åbner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce