Annonce
Lokalavisen Lemvig

LGF kom ud med sorte tal

Formanden for Lemvig GF, Hanne Sig Weibel, kunne glæde sig over, at foreningen kom ud af 2021 med et overskud på trods af, at man ikke kunne gennemføre flere arrangementer. Arkivfoto: Jesper Lundsgaard
Formand ærgrede sig over, at Lemvig GF i det forgangne år måtte aflyse flere store arrangementer

Lemvig: Det var et år, der var præget af corona, som formand Hanne Sig Weibel kunne se tilbage på, da hun aflagde beretning ved generalforsamlingen i Lemvig GF.

Flere af årets større arrangementer som Limfjords Cup og LGF Cup i fodbold måtte som så mange andre arrangementer i første halvdel af 2021 aflyses på grund af corona, og det ærgrede formanden af flere grunde.

- Det er et stort tab for klubben økonomisk, men ikke mindst fællesskabet og alle de oplevelser, som vores fodboldglade børn kommer i besiddelse af ved sådan et stævne, sagde Hanne Sig Weibel i sin beretning.

Annonce

I år er LGF Cup i indefodbold blevet afviklet, og foreningen er så småt gået i gang med planlægningen af sommerens Limfjords Cup.

Til gengæld lykkedes det Lemvig GF at gennemføre den populære LGF Revy i efteråret 2021, og sammen med forskellige kompensationsordninger var det med til at sikre økonomien i det forgangne år.

Det endte med et overskud på knapt 340.000 kroner, og det var væsentligt bedre end budgetteret, hvor man havde forventet, at der ville stå 110.000 kroner med sorte tal på bundlinjen.

Der blev også uddelt hæder ved generalforsamlingen. Honorés Jubilæumsstatuette blev tildelt Jens Chr. Johs-Mathiasen for sin indsats i fodboldafdelingen, mens Viktor Bjerrum blev hædret med Honorés Jubilæumsstatuette for sit arbejde i gymnastikken. Her blev Lærke Jensen, Astrid Spanggard, Ane Kynde samt Cecilie Vendelbo hædret med Honorés Mindepokal.

Jakob Kamstrup sagde farvel til sin post i bestyrelsen, og i stedet kom Jens Lind ind i foreningens ledelse.


Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kendt ejendomsmægler vender tilbage til Lemvig

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fra ATV til budcykel: Elever ankom i kreative køretøjer til gallafest

Annonce
Lokalavisen Lemvig

HF-elever rundede skoletid af med galla

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Søren Agger lavede Hole-in-one

Lokalavisen Lemvig

DcH Lemvig fik sin første danmarksmester i spor

Lokalavisen Lemvig

Store bededagskvæld på Kabbel

Lokalavisen Lemvig

Ny frisør må leve de første par måneder med tildækket facade

Lokalavisen Lemvig

Fire sogne udvider samarbejde og åbner fælles hjemmeside

Lokalavisen Lemvig

Forventer igen stor interesse for genbrugsmarked på havnen i Lemvig

Annonce