Annonce
Lokalavisen Lemvig

Stor tilfredshed med Forårsmessen

Dette arkivfoto er fra Forårsmessen i 2019, hvor den for første gang fandt sted på Rednings-Ringen i Lemvig. I både 2020 og 2021 var der ingen Forårsmesse på grund af corona-restriktionerne, men nu er den vendt stærkt tilbage. Foto: Morten Stricker
Den anden udgave af Forårsmessen på Rednings-Ringen havde lidt over 4000 besøgende, og Lemvig Nissum Håndbold forventer, at der bliver en messe igen næste forår.

Lemvig: Sten "Buus" Jensen - der trækker i de koordinerende tråde for den arrangerende klub Lemvig Nissum Håndbold - havde forventet, at folk trængte til at komme ud til den slags begivenheder igen efter to års corona-nedlukning.

Og den spådom viste sig at holde stik. Forårsmessen på Rednings-Ringen i Lemvig - der fandt sted i weekenden - blev præcis det tilløbsstykke, som Lemvig Nissum Håndbold havde håbet på.

- Det er lidt svært at fastslå antallet af besøgende helt præcis, da vi har gratis entré til messen. Men der har formentlig været et sted mellem 2000 og 2500 besøgende både lørdag og søndag, så samlet set kommer vi i hvert fald over 4000 gæster, siger Sten Jensen.

Annonce

Det var netop det antal, som håndboldklubben håbede at lande på.

- Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra udstillerne, og en stor del af dem har sagt, at de gerne vil vende tilbage næste år, siger Sten Jensen.

Der kom yderligere to udstillere i sidste øjeblik, og dermed havnede det samlede antal udstillere på 51.

- Forårsmessen er i høj grad en handelsmesse, og mange af udstillerne kunne også berette om et godt salg, siger Sten Jensen.

Han roser indehaverne af Rednings-Ringen, Annette og Peter Breinholt, for at have lavet et stort stykke forberedende arbejde, så opgaven var forholdsvis nem at gå til for den arrangerende klub.

- Vi regner bestemt med, at der bliver en Forårsmesse igen næste år, og det bliver igen omkring den første weekend i april. I år var det lidt uheldigt, at Forårsmessen faldt sammen med håndboldstævnet Kondi Cup i Nørre Nissum. Det gjorde det lidt svært for os at finde frivillige nok. Så det sammenfald skulle vi gerne undgå næste år, siger Sten Jensen.

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kendt ejendomsmægler vender tilbage til Lemvig

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fra ATV til budcykel: Elever ankom i kreative køretøjer til gallafest

Annonce
Lokalavisen Lemvig

HF-elever rundede skoletid af med galla

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Søren Agger lavede Hole-in-one

Lokalavisen Lemvig

DcH Lemvig fik sin første danmarksmester i spor

Lokalavisen Lemvig

Store bededagskvæld på Kabbel

Lokalavisen Lemvig

Ny frisør må leve de første par måneder med tildækket facade

Lokalavisen Lemvig

Fire sogne udvider samarbejde og åbner fælles hjemmeside

Lokalavisen Lemvig

Forventer igen stor interesse for genbrugsmarked på havnen i Lemvig

Annonce