Annonce
Lokalavisen Nyborg

Mette har 25 års jubilæum hos Ardo A/S

Mette Aasgaard kan fejre 25 års jubilæum hos Ardo A/S. Privatfoto

Økonomimedarbejder Mette Aasgaard, Vedbendvænget 15 i Nyborg kan torsdag den 22. april fejre sit 25 års jubilæum hos Ardo A/S i Nyborg.

Mette startede oprindeligt som medarbejder i vort pakkeri den 22. april 1996. I forbindelse med at pakkeriet i 2012 lukkede ned i Nyborg, for at flytte til vores fabrik på Falster, blev Mette den 1. august 2012 ansat som kontorelev med speciale i administration. Efter endt uddannelse fik Mette job i økonomiafdelingen, hvor hun været siden.

Mettes arbejdsopgaver består i dag af opfølgning på og pleje af vores debitorer. Sammen med registrering af indbetalinger fra vores debitorer, følger Mette også op på de øvrige likvide konti. Derudover arbejder Mette også med udtrækning af data til brug for produktionsopfølgning.

Mette blev ansat under det daværende Danisco Foods. Virksomheden blev i 2000 opkøbt af den belgiske dybfrost- og grøntsagsproducent Ardo.

Mette er en god og meget værdsat kollega, som altid er positiv og har meget let til smil. Mette går positivt og nysgerrigt til arbejdsopgaverne og er aldrig bange for at kaste sig ud i nye opgaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tappenstreg med smagsprøver

Annonce