Annonce
Mariager Avis

Optimistisk formand for Mariager Handelsstandsforening: Jeg tror, vi får endnu et fantastisk år i Mariager

Indehaver af Kirkepladsens Blomster, Anni Andersen, er genvalgt som formand for Mariager Handelsstandsforening. Arkivfoto: Frank Pedersen
Mariager Handelsstandsforening planlægger at genoptage egne aktiviteter og har store forventninger til Europadagen 28. august.

Mariager: Mariager Handelsstandsforening har holdt sin årlige generalforsamling. I år foregik det i Café Salt, hvor Anni Andersen, indehaver af Kirkepladsens Blomster, blev genvalgt som foreningens formand.

Inden valget havde hun i sin beretning for det forgangne år konstateret, at 2020 havde været et år, der i høj grad havde været præget af aflysninger, udskydelser, usikkerhed, nedlukning, visir, mundbind, sprit samt ikke mindst test, test og atter test.

Dette til trods var 2020 et år med mange mennesker i medlemmernes butikkerne, da mange danskere var turister i deres eget land og valgte at besøge Mariager i sommermånederne.

Annonce

Blandt handelsstandens nye tiltag i 2020 var salg af julekalendere til fordel for julebelysningen i Mariager. Julekalenderen var så stor en succes, at lindetræerne i Rosengade kunne pyntes op med lys i næsten hele gadens længde. Foreningens bestyrelse har allerede besluttet at gentage initiativet op til julen i år, hvor det er håbet, at man kan rejse penge til belysning i de resterende af træerne i Rosengade.

Har planlagt aktiviteter

Når Anni Andersen ser ind i det nye år, er hun meget optimistisk og har en tro på, at de handlende kan se mod lysere tider nu, hvor mange er blevet vaccineret, og sommeren er på vej.

- Jeg er mere positiv end for et år siden, hvor alt bare var træls. Jeg tror, at vi får endnu en fantastisk sommer i Mariager med mange besøgende i byen, fordi der stadig vil være mange, som foretrækker at holde ferie i Danmark, siger hun.

Formandens optimisme deles af den øvrige bestyrelse, som derfor har planlagt flere aktiviteter i 2021. Aktiviteter som naturligvis kun vil blive afholdt, hvis coronasituationen tillader det og med de til den tid anbefalede restriktioner.

Planen omfatter blandt andet den årlige plantning af rosenkummer, lysregatta og waterfestival 11. september samt det traditionelle julemarked i Den Gamle Biograf i en eller anden form.

- Derudover venter vi os meget af Den Danske Europabevægelses Europadag 28. august. Vi har et godt samarbejde med europabevægelsen, som holder deres møde på havnen, og så vil vi prøve at lave en fest oppe i byen med mad, drikke og musik samt åbne butikker, så vi kan give de gæster, der kommer til europadagen, en rigtig god oplevelse i Mariager, siger Anni Andersen.

Annonce

Nye i bestyrelsen

Udover formandsposten skulle generalforsamlingen finde to nye bestyrelsesmedlemmer, da der var to, som ikke ønskede at genopstille.

De to nye blev Casper Hestbech (Mariager Saltcenter), som er ny næstformand, og Torben Holmgreen (K/M Revision) er blevet kasserer. Derudover består bestyrelsen af Elly Hjort Ranch (Mariager Boghandel), Leif Skaarup og Michael Hermund (Sparekassen Vendsyssel).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Mariager Avis

Tegn på at du kan have rotter

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce