Annonce
Mariager Avis

Optimistisk formand for Mariager Handelsstandsforening: Jeg tror, vi får endnu et fantastisk år i Mariager

Indehaver af Kirkepladsens Blomster, Anni Andersen, er genvalgt som formand for Mariager Handelsstandsforening. Arkivfoto: Frank Pedersen
Mariager Handelsstandsforening planlægger at genoptage egne aktiviteter og har store forventninger til Europadagen 28. august.

Mariager: Mariager Handelsstandsforening har holdt sin årlige generalforsamling. I år foregik det i Café Salt, hvor Anni Andersen, indehaver af Kirkepladsens Blomster, blev genvalgt som foreningens formand.

Inden valget havde hun i sin beretning for det forgangne år konstateret, at 2020 havde været et år, der i høj grad havde været præget af aflysninger, udskydelser, usikkerhed, nedlukning, visir, mundbind, sprit samt ikke mindst test, test og atter test.

Dette til trods var 2020 et år med mange mennesker i medlemmernes butikkerne, da mange danskere var turister i deres eget land og valgte at besøge Mariager i sommermånederne.

Annonce

Blandt handelsstandens nye tiltag i 2020 var salg af julekalendere til fordel for julebelysningen i Mariager. Julekalenderen var så stor en succes, at lindetræerne i Rosengade kunne pyntes op med lys i næsten hele gadens længde. Foreningens bestyrelse har allerede besluttet at gentage initiativet op til julen i år, hvor det er håbet, at man kan rejse penge til belysning i de resterende af træerne i Rosengade.

Har planlagt aktiviteter

Når Anni Andersen ser ind i det nye år, er hun meget optimistisk og har en tro på, at de handlende kan se mod lysere tider nu, hvor mange er blevet vaccineret, og sommeren er på vej.

- Jeg er mere positiv end for et år siden, hvor alt bare var træls. Jeg tror, at vi får endnu en fantastisk sommer i Mariager med mange besøgende i byen, fordi der stadig vil være mange, som foretrækker at holde ferie i Danmark, siger hun.

Formandens optimisme deles af den øvrige bestyrelse, som derfor har planlagt flere aktiviteter i 2021. Aktiviteter som naturligvis kun vil blive afholdt, hvis coronasituationen tillader det og med de til den tid anbefalede restriktioner.

Planen omfatter blandt andet den årlige plantning af rosenkummer, lysregatta og waterfestival 11. september samt det traditionelle julemarked i Den Gamle Biograf i en eller anden form.

- Derudover venter vi os meget af Den Danske Europabevægelses Europadag 28. august. Vi har et godt samarbejde med europabevægelsen, som holder deres møde på havnen, og så vil vi prøve at lave en fest oppe i byen med mad, drikke og musik samt åbne butikker, så vi kan give de gæster, der kommer til europadagen, en rigtig god oplevelse i Mariager, siger Anni Andersen.

Annonce

Nye i bestyrelsen

Udover formandsposten skulle generalforsamlingen finde to nye bestyrelsesmedlemmer, da der var to, som ikke ønskede at genopstille.

De to nye blev Casper Hestbech (Mariager Saltcenter), som er ny næstformand, og Torben Holmgreen (K/M Revision) er blevet kasserer. Derudover består bestyrelsen af Elly Hjort Ranch (Mariager Boghandel), Leif Skaarup og Michael Hermund (Sparekassen Vendsyssel).

Annonce
Annonce
Mariager Avis

Efter brand i stråtag: Det sidder dybt i os

Annonce
Annonce
Mariager Avis

Udenrigsministeren åbner folkemødet i Mariager

Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

De plyssede venner holder det årlige fætter- og kusinetræf hos Veteranbanen

Mariager Avis

Undgå at badebassinet bliver en virus- og bakteriesump

Mariager Avis

Tørken sætter damplokomotiv på pause

Mariager Avis

Find de ukendte lækkerier i naturen

Mariager Avis

Nyt radikalt medlem af Mariagerfjord Byråd

Mariager Avis

Politiske efterdønninger i Mariagerfjord: Dansk Folkeparti overtager Radikale Venstres plads i økonomiudvalget

Mariager Avis

Søde bær og bløde blade: Giv børnene oplevelser i haven

Mariager Avis

Det skal du vide før du anlægger havedam

Mariager Avis

Brænd krudt af: Fem motionslege for hele familien

Mariager Avis

Stråtækt ejendom brændt ned til grunden ved Edderup: Politiet leder stadig efter brandårsagen

Mariager Avis

Udforsk Mariager og omegn på ny vandrerute

Mariager Avis

Havnens Venner klar til aktiv sommer

Mariager Avis

Sidste forhindring for cykelsti ryddet af vejen

Mariager Avis

Byråd sagde ja til første fase af MIK’s projekt

Mariager Avis

Ny gratis attraktion på fjorden: Vandpark for børn, unge og alle andre legebørn

Mariager Avis

Kuffert-dag for fuld musik

Mariager Avis

Jutlander Bank er ny hovedpartner i Hobro IK

Mariager Avis

Radikale udvider listen til kommunalvalget i Mariagerfjord

Mariager Avis

Ferietid er læsetid

Mariager Avis

Rutineret regnedreng runder skarpt hjørne

Mariager Avis

Landsbyfestival med Mek Pek i Gjerlev

Annonce