Annonce
Melfar Posten

Kent Steffensen stopper som direktør efter 21 år: Nu vil han bruge tid med sin familie

Efter to årtier stopper direktør og medejer af Uretek Kent Steffensen (tv.) i virksomheden. Det bliver Lars Erik Nielsen (th), der overtager som administrerende direktør. Foto: Uretek
Den 1. maj tiltræder Lars Erik Nielsen som administrerende direktør for Uretek. Han afløser direktør og medejer Kent Steffensen, der efter 21 år i virksomheden har valgt at prioritere mere tid med sin familie.

Nørre Aaby: Entreprenørvirksomheden Uretek i Nørre Aaby får ny administrerende direktør.

Efter 21 år har direktør og medejer Kent Steffensen valgt at forlade sin stilling i virksomheden. Til at udfylde hans sko har Uretek rekrutteret Lars Erik Nielsen, der den 1. maj tiltræder som ny administrerende direktør med ansvar for både Uretek og søstervirksomheden GrowTek.

Det skriver Uretek i en pressemeddelelse.

Annonce

- De sidste to årtier har været en fantastisk rejse og udvikling med Uretek. Vi har præsenteret nogle flotte resultater gennem årene, også på kundetilfredsheden, og det gør mig utrolig stolt at se tilbage på, skriver Kent Steffensen, der fortsat vil sidde i bestyrelsen i Uretek.

Men efter 21 år er det blevet tid til et nyt livskapitel med særligt fokus på familien.

- Nu har jeg valgt at prioritere mere tid med min familie, og jeg er sikker på, at Uretek er i trygge hænder hos Lars Erik, som jeg ser frem til at samarbejde med i mit fortsatte virke som bestyrelsesmedlem, skriver den snart tidligere direktør.

Uretek og GrowTek

Uretek er specialister inden for stabillierings- og funderingsløsninger med over 20 års erfaring i Danmark og mere end 30 års erfaring på verdensplan. 

Uretek i Danmark er grundlagt af Ivan Steffensen, der ligeledes er direktør i Uretek Holding.

Uretek samarbejder med firmaer i mere end 70 lande.

GrowTek er en søstervirksomhed til Uretek.

GrowTek er totalleverandør af grønne tage til store og små byggerier i Danmark og har blandt andet leveret tage til bygning som Bestseller Terminalen og LEGO P-huset.

Kent Steffensen trådte ind i virksomheden, som hans far, Ivan Steffensen, har grundlagt i Danmark i januar år 2000. Og efter mange års arbejde får han stor anerkendelse og ros med sig på vejen fra både sin far og bestyrelsesformand i Uretek Holding, Lars Egsvang.

- Jeg anerkender fuldt ud Kents ønske om at påbegynde et nyt kapitel i sit liv, og jeg vil gerne takke Kent for hans mangeårige bidrag til Ureteks virke og succes. Han har været den, der har skabt strukturen og en stor del af virksomhedens udvikling, skriver Ivan Steffensen, og Lars Egsvang skriver:

- Kent Steffensen har været med til at grundlægge og forme Uretek til det, virksomheden er i dag, med et stærkt fokus på kundeservice og kvalitet i hver en opgave, der er blevet udført, og ikke mindst med medarbejdertrivslen i højsædet.

Særligt fokus på medarbejdere

Når Kent Steffensen stopper den 1. maj, træder Lars Erik Nielsen ind i hans sted. Og han kommer både med erfaring og med et særlig fokus på menneskelige ressourcer som omdrejningspunktet for virksomhedens videre succes.

- Jeg ser frem til at overtage anførerbindet. Det bliver min opgave at se på Uretek og GrowTek med nye, friske øjne og vurdere, hvordan jeg bedst bidrager til udviklingen, skriver den kommende administrerende direktør og tilføjer:

- Mit største fokus vil være på medarbejderne. Jeg vil sikre mig, at alle på holdet bidrager til at spille hinanden gode, og at alle ved, hvad der arbejdes imod. Med et stærkt hold skal vi gennem målrettet salg skabe øget synlighed i hele Danmark, så vi bliver det naturlige førstevalg.


Jeg vil sikre mig, at alle på holdet bidrager til at spille hinanden gode, og at alle ved, hvad der arbejdes med imod.

Lars Erik Nielsen


Lars Erik Nielsen er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har ledelsesbaggrund fra flere større virksomheder i entreprenørbranchen herunder Hans Jørgensen & Søn. Det er kompetencer, bestyrelsesformand, Lars Egsvang, glæder sig til kommer i spil i Uretek.

- Lars Erik Nielsen har stor erfaring i at styre små og store projekter til succes, og i ham har vi fundet den direktør, som vi tror på, vil bringe Uretek og GrowTek de næste skridt frem på markedet, skriver bestyrelsesformanden og tilføjer:

- Vi har store ambitioner, og med Lars Erik Nielsen ved roret, forventer vi at skabe vækst og nye arbejdspladser allerede i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Stærk kvinde fylder 80 år

Annonce