Annonce
Melfar Posten

Lystfiskermesse fik succesrig ilddåb

Der kom langt flere besøgende på lystfiskermessen i Middelfart, end arrangørerne havde turde håbe på. Foto: Mia Harm Madsen

Lystfiskermessen i Middelfart så søndag lyset for første gang. Det vrimlede ind med besøgende.

Annonce

Middelfart: For første gang nogensinde kunne man søndag finde en lystfiskermesse i Middelfart.

Det var Middelfart-vennerne, Claus Thaisen og Thomas Olesen, der i et festligt lag var blevet enige om, at de da sagtens kunne lave sådan en messe. Ingen af dem fisker ret meget, men det er der tilsyneladende andre, der gør. De to sendte en forespørgsel ud på facebook om, om der kunne være interesse for en lystfiskermesse. Og det var der. Ret stor, endda.

20 udstillere havde derfor taget deres udstyr med til Lillebæltshallerne, og der var flere besøgende, end venneparret havde turde drømme om. Ret beskedent siger de, at det er gået "over forventning".

- Vi havde snakket om, at hvis der kom mellem 200 og 300, så havde det været vildt. Men nu er klokken 13, og der har allerede været omkring 700 inde, sagde Thomas Olesen, der har snakket med besøgende, der er kommet hele vejen fra nordjylland og København for at deltage i messen i Middelfart.

- Måske er lystfiskermesser en mangelvare, sagde Thomas Olesen.

Der var masser af varer at lade sig friste af.
Annonce

Populære fiskeblink

Selv om dagen umiddelbart blev en succes, så vil de to venner lige vejre stemningen lidt, inden de vil melde ud, om der kommer en messe igen næste år.

- Vi skal lige have hørt udstillerne, om de vil være med igen. Om de har fået solgt noget, for det er jo et stort arbejde at pakke så mange ting ned for at komme hertil, hvis de ikke har fået solgt noget, sagde Thomas Olesen.

Én, der helt sikkert står klar til at deltage i messen igen en anden gang, er Thomas Teichert. Han er administrator for en facebookgruppe, der hedder "Snurrebassens disciple". Det er en gruppe, der er interesserede i en bestemt slags fiskeblink, der produceres af en mand på Sjælland. Han havde fået nogle vareprøver med fra den pågældende producent, og det var der tilsyneladende stor interesse i.

- Der var en kø på 50 meter, da vi åbnede, forklarede Thomas Teichert, der ret hurtigt havde udsolgt, og derfor gerne skriver sig selv på listen over deltagende til en eventuel messe næste år.

Et kæmpe udvalg af madding.
Et par fluebindere sad og viste deres kunnen frem.
Arrangørerne havde regnet med, at der ville komme omkring 300 besøgende, og i så fald ville dagen være en succes. Der kom langt over det dobbelte.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce