Annoncørbetalt indhold

HF-elev: - Det er bare megadejligt

HF & VUC FYN Middelfart unge med udfordringer en tryg indgang til at læse videre på et meget højt fagligt niveau.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For 19-årige Gudrun Lundsfryd Hestbæk skal HF & VUC FYN Middelfart være hendes adgangsbillet til at komme på universitetet. Selv om hun er åben om sin angst-diagnose er hun med egne ord positivt overrasket over, at HF & VUC FYN Middelfart har mulighed for at tilbyde hende både tryghed og et meget højt fagligt niveau.

Gudrun Lundsfryd Hestbæk drømmer om at komme på universitetet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg vil gerne arbejde med mennesker. Jeg vil gerne ind på universitet og læse til psykolog, hvis jeg nu altså får karaktererne til at komme ind, siger hun med et smil i stemmen.

I dag læser hun på et treårigt forløb på HF & VUC FYN Middelfart, der tilbyder hende og andre unge en tryg indgang til at læse videre på et meget højt fagligt niveau.

- Vi er et hold af mennesker, som har diagnoser, hvor HF & VUC FYN Middelfart sørger for en mentor, så vi også kan få uddannelser. Mange af os har lige som mig en angstdiagnose, så det betyder meget for os, at det er meget trygt, siger Gudrun Lundsfryd Hestbæk.

Hun tilføjer:

- Det er bare megadejligt. Inden skolestart var jeg meget bange for, at det ville være nogle mennesker, som var indelukkede og svære at tale med. Det viste sig slet ikke at være sådan. Vores mentor Tina var helt vildt god til at få os samlet. De fleste af os er i starten af 20erne, så jeg har fået en del tætte venner.

HF & VUC FYN Middelfart

Østre Hougvej 101, 5500 Nyborg

+45 62656690

middelfart@vucfyn.dk

HF VUC FYN Middelfart Hjemmeside

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Den grønne klumme: Små grønne byrum spirer frem

Melfar Posten

Foredrag med designer Rigetta Klint

Melfar Posten

GUF-koncert med Henrik Johannessen & The Roots

Melfar Posten

Flyver hjem fra Spanien for at komme til prinsens fødselsdag: - Det er bare sådan en mulighed, man ikke får igen - nogensinde

Melfar Posten

Redaktør i kommentar: Byens Bedste Middelfart er en kærlighedserklæring til byen og kommunen

Melfar Posten

Foredrag om forfatter Elizabeth von Arnim

Melfar Posten

Fyraftenssang – kom og syng med

Melfar Posten

Sogneaften: ”Da sygdommen stjal min far”

Annonce