På Indslev Bryggeri vil man fortsætte med at producere bryggeriets to påskebryg-varianter, selvom flere og flere mikrobryggerier dropper at have en påskeøl. Det fortæller brygmester Torben Steenholdt, der selv holder af højtidsøl-traditionen.
Copy link address
Michael Patrick Larsen mipla@jfm.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Torben Steenholdt har styr på øllet. Som brygmester på Indselv Bryggeri har han mange kasketter på og mange etiketter at holde styr på. Foto: Mads Dalegaard -
Den boblende og skummende masse skulle gerne blive til smagfuldt øl om et par uger. Foto: Mads Dalegaard -
Indslev Bryggeri kan byde på to påskeøl, Frederiks Påske og Påske Hvede, som har en alkoholprocent på henholdsvis 5,5 og 6 procent. Førstnævnte begyndte man at producere i 2014, mens sidstnævnte er fra slutningen af 00'erne, kort efter bryggeriet genåbnede i 2006 efter at have været lukket i mange år. Foto: Mads Dalegaard -
Øl i tusindvis af liter gennem sig i de kølende stålbeholdere nede i Indslev Bryggeris gærkælder. Her kan brygmesteren nøje monitorere og regulere temperaturer. Foto: Mads Dalegaard -
Skummet har lagt sig en smule og afslører bedre den gyldne farve, vi normalt forbinder med et godt glas øl. Foto: Mads Dalegaard -
Hos Indselv Bryggeri er der et bredt udvalg af øl i gårdbutikken. Foto: Mads Dalegaard