Annonce
Nørrebro

Upcoming artister får scenen tilbage, når RUST afholder intimkoncerter rundt på hele Nørrebro

Høker er et band med fart på. De fire gymnasieelever fra København startede egentlig på Soundcloud, men nu indtager de også den brede musiske scene, med det Soundvenue kalder et "genrefusionerende bastardbarn". Pr-foto
Annonce

Omstillingens tid er ovre os. Først var det den teknologiske omstilling, så den bæredygtige- og nu ser de fleste sig nødsaget til at omstille, fordi en global pandemi raserer i alle afkroge.

Det har efterladt musikscenen i granatchok. Festivaler måtte man se lukke ned inden de var overhovedet var åbnet, koncerter måtte se deres publikum svinde for øjnene af dem og de fleste artister måtte lægge drømmen om scenen på hylden.

Afsavnet til den autentiske musikscene og livemusikken er overvældende og det har nu fået spillestedet RUST til at rykke ud.

Og det skal tages meget bogstavligt, for de rykker rent faktisk ud af eget hus og over på seks forskellige lokale venues på Nørrebro. Under overskriften "RUST sleeps around"  vil spillestedet hylde upcoming artister, og give artisterne scenen tilbage ved en række intimkoncerter i november og december.

For den slunkne sommer har betydet, at mange upcoming artister ikke fik den scene og den chance som de havde i vente. Det får RUST til at frygte for vækstlaget i musikken, for her er tale om de artister der skal tegne fremtiden. Foruden dem, der bringer fornyelse til musikken og kulturen, bliver det en kedelig verden vi går i møde på den anden side.

Men nu er den corona-tilpassede scene er sat og RUST giver dem chancen og musikken tilbage. Musikken rykker ud med intimkoncerter i der spilles i november-december i hjertet af Nørrebro, med venues på blandt andet LiteraturHaus, ALICE, Funke, Empire Bio og kogebogeriet.

Når publikum ikke kan komme til RUST, må Rust tage musikken med ud til publikum

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vores boliger er ikke nedslidte

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce