Annonce
Odder Avis

Danmarks Indsamling: Gavlmaleri gives som fødseldagsgave til hustru

Med gavlmaleriet "På afstand, men ganske tæt på" har Tine Mynster gjort sig fortjent til Kulturministeriets sommerpulje. Privatfoto
Tine Mynster skal en tur til Sjælland og male et gavlmaleri for 6615 kroner.

Odder: Det var ejeren af et landbrug ved Veksø, der med 6615 kr. bød højest på Odder Kommunes auktion på Danmarks Indsamling 2021.

Odder Kommune bidrog sammen med Tine Mynster til Danmarks Indsamling med et personligt gavlmaleri.

Gavlmaleriet blev købt af gårdejer Christian Johnsen landbruget I/S Egdal ved Veksø på Sjælland. Maleriet er en fødselsdagsgave til hustuen Hatla.

Hatla Johnsen fortæller:

- Jeg er rigtig glad for min fødselsdagsgave. Det er jo nærmest en dobbeltgave, når man både kan støtte op om Danmarks Indsamling og samtidig få et fint kunstværk. Vi har tænkt os at det skal hænge på gårdspladsen på vores landbrug

Annonce

Glæder sig til at møde køberne

Tine Mynster vil ud fra en samtale med køberen udarbejde gavlmaleriet til dem. Imens Tine maler, kan de desuden komme med ideer, så maleriet løbende udvikler sig.

- Jeg glæder mig til at komme til Veksø og møde Hatla og Christian, fortæller Tine Mynster. Jeg er helt sikker på, at vi "sammen" får skabt et smukt maleri, siger Tine Mynster.

Danmarks Indsamling er en tilbagevendende begivenhed, hvor 12 humanitære organisationer og DR går sammen, og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Udviklingsmål.

Som en del af indsamlingen er alle landets kommuner blevet opfordret til at komme med et bidrag til en auktion, hvor overskuddet går til Danmarks Indsamling.

Tidligere har Odder Kommune sat en workshop med tapetmager Heidi Zilmer og sangerinde Julie Berthelsen på auktion, brødbagningskursus hos Fru Møller, laserskåret skulptur i stål i samarbejde med billedkunstner Ole Grøn og virksomheden Staermose Industry samt eventyr på Aarhus bugten med SeaRangers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Lang testkø ved Spektrum Odder

Odder Avis

Tid til at kigge frem mod nye tider

Odder Avis

Endelig vågner byen igen

Odder Avis

Lokalt engageret i 50 år

Annonce