Annonce
Odder Avis

Gratis hjælp: Nystartet marketingbureau støtter erhvervslivet

Mads Lemvigh (yderst til højre) leder og fordeler opgaverne til  Marie Bundgaard, Aleksander Toldstrup og Jan Michelsen. Foto: Michael Svenningsen
Mere tid til kunder og støtte til lokalt erhvervsliv skal være nyt marketingsbureaus vej til succes.

Odder: Efter 15 år i branchen for onlinemarketing valgte 38-årige Mads Lemvigh i marts at blive herre i eget hus. Med virksomheden "Lemon Marketing" vil han hjælpe lokale Oddervirksomheder med at markedsføre sig på nettet.

- Vores store mål er at hjælpe lokalt. Lige nu er det mest i Odder, men vi har efterhånden også en del kunder i Skanderborg, siger Mads Lemvigh.


Annonce

Noget af det jeg selv har oplevet i mine tidligere jobs i branchen er, at nogle marketingbureauer har for lidt tid til deres kunder. Det vil jeg gerne væk fra

Mads Lemvigh


Under corona har en del virksomheder været hårdt ramt i større eller mindre perioder. Lemon Marketing har derfor tilbudt sin service helt gratis til de virksomheder, som har været lukket. Et stærkt erhvervsliv er nemlig til glæde for hele byen.

Lemon Marketing er på godt et år gået fra to til fire ansatte. Her er det fra venstre mod højre: Marie Bundgaard, Mads Lemvigh, Jan Michelsen og Aleksander Toldstrup.  Foto: Michael Svenningsen

- Vi vil rigtig gerne have, at Odder har et lokalt og stærkt erhvervsliv. Derfor har vi hjulpet nogle af de pressede virksomheder til at markedsføre sig bedre på internettet. Samtidig kan vi på sigt også få gavn af et stærkt erhvervsliv i Odder, så det er forhåbentlig win win for os, siger Mads Lemvigh.

Lemon Marketing har naturligvis kunder, der betaler for deres service, og målet er da også, at de pressede virksomheder skal betale.

- Vi gør kun det her for at hjælpe, og fordi vi har midlerne til det. De virksomheder, der lige nu får vores timer foræret, skylder os ikke noget. Vi håber, de kan se værdien i vores arbejde og derfor vil arbejde med os, når der engang er mere normale tilstande, siger Mads Lemvigh.

Perfekte rammer i Vitapark

Til daglig sidder Mads og hans tre medarbejdere i et lille lokale i Vitapark. Ydmyge men alligevel optimale rammer. I deres del af Vitapark sidder nemlig en række små virksomheder.

- Det område, vores kontor ligger i, er virkelig godt. Vi har kontorer lige ved siden af andre små virksomheder, så vi kan virkelig netværke og vidensdele på kryds og tværs. Det er fedt, siger Mads Lemvigh.

Men de små og ydmyge lokaler kan dog hurtigt blive trange. Det går nemlig stille og rolig fremad for den lille virksomhed, og Mads Lemvigh forudser, at lokalerne kan blive for små.

Det laver Lemon Marketing

Lemon Marketing hjælper virksomheder med at blive mere synlige på internettet. Primært på Facebook, Google og LinkedIn. Her kan de målrette annoncer og reklamer, til firmaers målgrupper.

De har allerede hjulpet flere virksomheder i Odder og omegn. Heriblandt Skioutlet, Skjold Optik og Phoneworld

- Vi har ikke ambitioner om at blive et kæmpe landsdækkende marketingsbureau. Men vi bliver forhåbentlig flere ansatte med tiden, og så skal vi jo nok ud at se på nogle andre lokaler, end dem vi har nu, siger han.

Det med den øgede mængde ansatte handler for Lemon Marketing ikke om, at mange ansatte ser godt ud på papiret. Man ansætter, for at alle kunder får den tid, de fortjener.

- Noget af det jeg selv har oplevet i mine tidligere jobs i branchen er, at nogle marketingbureauer har for lidt tid til deres kunder. Det vil jeg gerne væk fra. Kunderne skal have tillid til, at vi skaber værdi for dem, og den tillid kan godt tage tid at opbygge. Så hos os skal der være tid til alle kunderne, siger Mads Lemvigh.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Hvor var du under stormen i december ´99?

Annonce
Annonce
Odder Avis

Første EUX-student

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Læsernes dom: Host op med penge til legepladser

Odder Avis

6.y har lavet deres drømmehuse

Odder Avis

Lobbyisme er ret ok: Borgmester skal varetage kommunens interesser i Kattegatkomitéen

Odder Avis

Frimenighed er vokset ud af Pakhuset: Flytter ind i tidligere pizza-restaurant

Odder Avis

Så står studenterne på spring

Odder Avis

Her skal der bygges 1859 nye boliger: Odder er midt i byggeboom

Odder Avis

Fem hurtige om kommuneplanen

Odder Avis

Tag cyklen med på tur: Cykelfærgen er klar til ny sommer

Odder Avis

Peder Liboriussen slægt går mindst 10 generationer tilbage på Alrø

Odder Avis

Enhedslisten: Vi skal styre solcelleindustrien, ikke omvendt

Odder Avis

Kattegatkomiteen har en lønnet formand - det betyder magt og indflydelse

Odder Avis

Odders boligejere står til stor skattegevinst

Hedensted/Juelsminde Avis

2020 var øernes år: M/F Hjarnø sejlede med flere end nogensinde før

Odder Avis

Kære Christian, vil du komme til Gylling Boldklub?

Odder Avis

Hvad med en cykelsti mellem Hundslund og Ørting?

Odder Avis

Nyd en bisonburger eller hent en picnickurv på Alrø Købmandsgaard

Odder Avis

Hvad er det gode ungemiljø i Odder kommune?

Odder Avis

Kritik af læserbrev: Forældre føler sig dolket i ryggen

Odder Avis

Butik med småfolk: Bente har styr på troldene i Æsken

Hedensted/Juelsminde Avis

Døren er åben ind til galleriet i svinget: Birthe giver Hjarnøs gæster noget at kigge på

Odder Avis

Ny sommerbutik i telt på Tunø

Annonce