Annonce
Odder Avis

Lopper: Kuglen & Keglen gør klar til marked

Kuglen & Keglens centerleder Magnus Midtgaard Jønsson er i gang med at lave pladser til bagagerumsmarkedet på lørdag. Hvis publikum tager godt imod det, vender det tilbage hver måned. Foto: Mads Dalegaard
Magnus Midtgaard Jønsson har noteret sig, at der er mange små private loppemarkeder. Han vil lave et fast månedligt bagagerumsmarked.
Annonce

Odder: En spraydåse med hvid maling er et vigtigt værktøj, når Kuglen & Keglen inviterer til bagagerumsmarked. Markedet lanceres første gang på lørdag, når forretninger og virksomheder i Odder Nord viser sig frem, men det er tanken, at det skal foregå den første lørdag hver måned.


På bagagerumsmarkedet kan du gå ud og prutte om prisen, og du kan hygge dig med din nabo.

Magnus Midtgaard Jønsson


Bagagerumsmarkedet holdes på p-pladsen ved Kuglen & Keglen på Ballevej, og lige på den anden side af gaden - hos Hydraulico - kan gæster parkere.

- Alle markeder har været aflyst, men på Facebook har jeg nærmest daglig set folk, der holder loppemarkeder i deres egen indkørsel. I Odder har vi ikke længere sådan et fast salgsmarked, og vi har pladsen, siger Magnus Midtgaard Jønsson, der er centerleder i Kuglen & Keglen.

Sælgerne betaler en pris pr meter, til gengæld får de kaffe med i prisen, og der er stadig nogle få ledige pladser til det første marked. Der må kun komme 100 til bagagerumsmarked, og der bliver holdt styr på antallet med en tæller.

Kuglen & Keglen har også åbent, når der er bagagerumsmarked.

Annonce

Et sted til samvær

- Får vi en idé, så gør vi det, og vi kan så mange ting herude. Vi er ikke et bowlingcenter, men et samlingssted for unge og ældre. Alle de ting, vi finder på, udspringer af den samværs-tankegang. På bagagerumsmarkedet kan du gå ud og prutte om prisen, og du kan hygge dig med din nabo, siger centerlederen.

Sæsonen for markederne bliver fra marts til oktober, men den vil også afhænge af interessen. Det første bagagerumsmarked finder sted lørdag 5. september klokken 10-14, og Kuglen & Keglen håber, at nogle også kigger indenfor i centeret.

- Min gamle klaverlærer har bestilt en stand. Jeg tror aldrig, hun har været herude. Men nu ser hun det, og måske kommer hun forbi og drikker en kop kaffe med en veninde en gang. Enhver forretningsdrivende har en bagtanke. Vi håber, det smitter af på os, når folk kommer herud. Vi vil gerne tiltrække et nyt segment, som ikke har set alt det, vi har fået lavet om herude de seneste tre år, siger Magnus Midtgaard Jønsson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Vokalsangere fylder Bjerager Kirke

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

KALENDEREN

Odder Avis

Gaderæs i industrikvarter

Odder Avis

Arkæolog fortæller om vikingetiden

Odder Avis

Skolernes underskud bliver mindre

Odder Avis

Bedre velfærd

Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Annonce