Annonce
Jesper Søvndal, tidligere bagedyst-deltager og kogebogsforfatter, bor i Bjerager. Han peger på meget lokale råvarer i sin to forslag til, hvad der smager af Østjylland. Foto: Kasper Kudsk Baymler
Odder Avis

Sådan smager Østjylland: Lokalt mælk, mel og frugt gør forskellen

Lokale råvarer fra Odder-egnen fremhæves i ny bog, hvor opskriftsudvikleren Jesper Søvndal giver sit bud på, hvordan man laver god budding og frugtkage.
Annonce
Odder Avis

Køer, fældede træer og en konkursramt butik: Fik du læste ugens historier fra Odder?

Annonce
Odder Avis

Smag på kogebogen 'Det grønne årstidskøkken'

Annonce
Odder Avis

Foredrag i Hou: Taknemmelighed som livseleksir

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Hotel vil fylde flere senge op: - Få bonus som hos SAS i gamle dage

Odder Avis

Klumme: Kæledyr er hverdagens helte

Odder Avis

Foredrag med Stine Askov

Menighedsråd kæmper med lav tilslutning – to af fire råd i Odder mangler stadig medlemmer

Odder Avis

Udstilling med Ole Laasby

Annonce
Odder Avis

Kim & Caminoen - Foredrag med musiker og producer Kim Sagild

Odder Avis

Sig farvel til Karen og Birte

Odder Avis

Perlemagibørnebiblioteket

Meldt som hærværk og tyveri: Hvem har fældet træerne?

Prisfest i idrætshal er fortid: Nu skal frivillige hyldes under åben himmel

Stem, stem, stem: Nu er det sidste chance for at stemme til Byens Bedste Odder

Toilet på vej til trængende pendlere: Her skal du tisse

Annonce