Annonce
Ugeavisen Ølgod

Det lykkedes i andet forsøg: Ølgod Handel og Erhverv har fået ny bestyrelsesformand

Christian Breum Jakobsen er ny formand for Ølgod Handel og Erhverv. Han har været med i bestyrelsen de sidste to år. Foto: Michael Svenningsen
I andet forsøg, på et ekstraordinært bestyrelsesmøde, fandt man to nye medlemmer og en ny formand til Ølgod Handel og Erhverv.

Ølgod: Onsdag aften blev der på Hotel Hjedding i Ølgod holdt ekstraordinær generalforsamling i Ølgod Handel og Erhverv, hvor 39-årige Christian Breum Jakobsen blev valgt som ny formand for Ølgod handel og Erhverv.

To ledige pladser

Grunden til det ekstraordinære bestyrelsesmøde var, at man tidligere på måneden, på den ordinære generalforsamling, ikke kunne besætte to ledige pladser i bestyrelsen. Ingen stillede op til posterne.

Den ene af de to ledige pladser var formandsposten, efter Martin Fuglsbjerg fra Rema 1000 ikke ønskede at fortsætte som formand for Ølgod Handel og Erhverv, da han ikke længere kunne finde den nødvendige tid til bestyrelsesarbejdet.

Jeg er en rigtig Ølgod-dreng og synes, at Ølgod er en af Vestjyllands bedste byer.

Christian Breum Jakobsen, ny formand for Ølgod Handel og Erhverv

Det ulykkelige scenarie om at nedlægge Ølgod Handel og Erhverv på grund af manglende tilslutning blev heldigvis afblæst. Alle bestyrelsespladser blev onsdag aften besat, og en ny formand fundet.

Nye i bestyrelsen for Ølgod Handel og Erhverv er Benny Hansen fra Hansen & Bay Byg i Ølgod, Jytte Rasmussen fra BR-EL i Ølgod. De tidligere bestyrelsesmedlemmer, som fortsætter, er Hans Ellegaard Simonsen fra Ølgod Bageri, Heidi Riis Hansen fra Fru Vestkær og den nye bestyrelsesformand Christian Breum Jakobsen fra Esta la Milla. Foruden Martin Fuglsbjerg har Vivi Thit Eskildsen valgt at trække sig fra bestyrelsen.

Christian Breum Jakobsen bor sammen med sin kone Mikaela Jessen og deres to drenge. Familien bor privat der hvor butikken Esta la Milla ligger i Ølgod. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Martin Fuglsbjerg

Efter halvandet år som formand og et halvt år som bestyrelsesmedlem ønskede Martin Fuglsbjerg ikke at fortsætte som formand eller som bestyrelsesmedlem.

- Det har været en sjov og udfordrende tid som formand. Det har været et spændende arbejde som formand i Ølgod Handel og Erhverv. Jeg kan desværre bare ikke finde tiden til det mere. Og når man, som mig, ikke kan finde tiden til bestyrelsesarbejdet mere, er der helt sikkert andre, som kan gøre det bedre, siger Martin Fuglsbjerg.

Annonce

Christian Breum Jakobsen

Nu bliver det så Christian Breum Jakobsen, som allerede har været med i bestyrelsen i to år, der tager over som bestyrelsesformand.

- Jeg er en rigtig Ølgod-dreng, og jeg synes, at Ølgod er en af Vestjyllands bedste byer. Man skal ikke sidde i bestyrelsen på grund af pligt. Det er vigtigt, at man deltager med det bedste, man kan. Det er også derfor, jeg har valgt at sige ja til formandsposten. Jeg vil gerne gøre noget for Ølgod og for handelslivet, siger Christian Breum Jakobsen.

Christian Breum Jakobsen tager sig primært af salgsarbejdet i smykkeafdelingen i forretningen Esta la Milla i Ølgod. Foto: Michael Svenningsen

Christian Breum Jakobsen bor i Ølgod sammen med sin kone, Mikaela Jessen, og deres to drenge i ejendommen, hvor forretningen Esta la Milla også ligger.

Annonce

Gode idéer

- Grunden, til at jeg engagerer mig som formand for Ølgod Handel og Erhverv, er, fordi jeg synes, det er sjovt at lave et stykke arbejde, folk bliver glade for. Alle gode forslag og idéer til at udvikle Ølgod Handel og Erhverv er velkomne. Der er ingen, som skal sidde og gemme på noget, de gerne vil ud med. Jeg er meget lydhør overfor gode idéer.

- Vi arbejder sammen om bestyrelsesarbejdet. Jeg kommer ikke til at sidde alene og bestemme. Vi gør det her sammen, og vi arbejder i bestyrelse til glæde og fordel for erhvervslivet i Ølgod. Så hvis der er nogle erhvervsdrivende eller borgere, som har gode idéer til handel og erhverv i Ølgod, skal de endelig komme frem med dem, siger Christian Breum Jakobsen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Ølgod

Ølgod Kulturhus klædt klimavenligt på til jul

Annonce
Annonce
Ugeavisen Ølgod

Hvad synes I om, vi nu igen bruger mundbind?

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

Hardy går på pension efter 43 år ved maskinforretningen: - Jeg er aldrig rigtig blevet udlært

Ugeavisen Ølgod

Har du også fundet nogle af julemandens små gaver?

Ugeavisen Ølgod

Forestillingen om Pippi er udsat

Ugeavisen Varde

Nostalgi og teater i HATS

Ugeavisen Ølgod

Julestemning på Østbækhjemmet

Ugeavisen Varde

Hvem af politikerne fik hvilken post? Komplet oversigt her

Ugeavisen Ølgod

Besked om datalæk på mobilen? Sådan skal du reagere

Ugeavisen Ølgod

Drabanterne opfører teaterstykke om verdens stærkeste pige

Ugeavisen Ølgod

Nanna giver sine egne hesteoplevelser videre til andre unge piger: - Hestene griner ikke, når jeg kommer med morgenhår

Ugeavisen Ølgod

Nordenskov vil omdanne kroen til medborgerhus – hvis den kan finde pengene

Vesterhavsposten

Julie har fået sin drømmelæreplads, men i 3. klasse fik hun en hård dom af skolelæren: - Du behøver ikke tage dine matematikbøger frem, du kan alligevel ikke finde ud af det

Ugeavisen Varde

- Jaaaaa, vi gjorde det piger: En fantastisk sæson for pigerne endte med en kæmpe sejr og kvalifikation til oprykningsspillet

Ugeavisen Ølgod

Emma fra Sig drømmer om at komme til at spille for Chelsea eller Manchester United

Ugeavisen Ølgod

Kom til jul i Janus

Ugeavisen Ølgod

Grisebønder leverede stort overskud

Ugeavisen Ølgod

Gabriel fra Ansager udgiver debutsingle om at vælge nye veje i livet

Ugeavisen Ølgod

Lise og Troels støtter grisebanko i Ølgod Hallen

Ugeavisen Ølgod

Pengene er på vej til kunstgræsbanen i Helle FC

Ugeavisen Ølgod

Varde Kommune bør have en støttefunktion for virksomhederne

Ugeavisen Ølgod

STU-ungdommen mødte politikerne: Spændende at høre om kommunalpolitik

Ugeavisen Ølgod

Martin åbner dørene op til valg i kulturhuset: - Der står altid en lille flok og venter på at blive de første med krydset

Annonce