Annonce
Østerbro

Køkkendrengene: Kokke serverer inspiration for unge

Køkkendrengene Gustav Wetterslev og Luckas Jensen. Foto: Køkkendrengene
Annonce

Coronapausen fra restaurationsbranchen på Østerbro har givet to unge kokke mulighed for at skabe det madunivers, de i den grad synes mangler: Unge, der er kan deres håndværk i et køkken, og som kan inspirere andre unge. Det har ført til den dynamiske duo ’Køkkendrengene’, der i videoer, sjove billeder, gode køkkentricks og solide opskrifter kan følges på YouTube og Instagram.

- Stort set alle vi kender, ser madvideoer på YouTube, Masterchef og madlavningsprogrammer. Men vi synes, der er alt for få unge, der både kan lave mad og som kan inspirere andre unge på deres sprog og kanaler – og så måtte vi jo lave det selv, siger ’Køkkendrengene’

Kræfterne bag er den 25-årige Gustav Wetterslev, født og opvokset på Østerbro - og han ”flytter aldrig”. Han er næstkommanderende i køkkenet Hos Fischer, hvor David Fischer har sørget for kyndig oplæring de sidste syv år.

https://www.youtube.com/watch?v=luLc4z4fz7I

Restauranten er netop genåbnet efter Corona-nedlukningen, og optagelserne foregår i restaurantens køkken. Ved sin side har han Luckas Jensen på 24, souschef på Michelin-restauranten Formel B, som har slået sine gastronomiske folder på bl.a. Nordlandet i Allinge.

Men selvom de to unge kokke tydeligvis har CV’et i orden, er der fokus på totalt afslappet stemning og hygge i universet. De kommer vidt omkring i både det danske og det internationale køkken med bæredygtige råvarer og opskrifter på bl.a. frikadeller og mormors kartoffelsalat, syndige pandekager med rabarbersorbet og karamel. Find ’Køkkendrengene’ på YouTube og Instagram.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Træerne på Øster Allé sviner

Østerbro

Så er der mad: Pesto fra Nordhavn

Østerbro

Kunsten har indtaget autoværkstedet

Indre By

Cykler I til skole?

Annonce