Annonce
Det var hunden Bumle, der for fem år siden førte Sheila Flindt og Simon Lassen sammen. Da de for tre år siden etablerede en webshop med hunde- og katteartikler, lagde hunden også navn til virksomheden Bumle Shoppen. Et navn der nu føres videre i den fysiske butik på Mariagervej. Foto: Frank Pedersen.
Randers Onsdag

På trods af kræftforløb har Sheila og Simon valgt at åbne ny butik: Derfor slog kæresteparret til, da chancen bød sig på Mariagervej

Efter tre år som webshop åbner Simon Lassen og Sheila Flindt nu Bumle Shoppen som en fysisk butik i lokalerne Mariagervej 89, hvor de fører alskens hunde- og katteartikler.
Annonce
  • Det var hunden Bumle, der for fem år siden førte Sheila Flindt og Simon Lassen sammen. Da de for tre år siden etablerede en webshop med hunde- og katteartikler, lagde hunden også navn til virksomheden Bumle Shoppen. Et navn der nu føres videre i den fysiske butik på Mariagervej. Foto: Frank Pedersen.
  • Efter tre år som webshop åbner Sheila Flindt og Simon Lassen 6. september Bumle Shoppen i fysiske lokaler på adressen Mariagervej 89. Foto: Frank Pedersen

Mest læste

Randers Onsdag

Tjenerelev fra Fru Larsen er Danmarks dygtigste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce