Annonce
Ugeavisen Ribe

Hvis coronahåret driller: Ribefrisører giver gode råd

Man kan ifølge Cèsar Eugenio bruge sit længere hår til at style det på en ny måde, og han står klar til at give råd, hvis der er behov. Privatfoto
Frisørerne Cèsar Eugenio og Heidi Helsinghof Johansen giver ripenserne et par gode råd til, hvad man skal gøre, hvis man er træt af sit lange og uterlige coronahår.

Ribe: Mange af os kender det formentlig. Håret vokser, og det er efterhånden svært at få det til at sidde ordentligt. Og samtidig er en eller flere af de jævnlige frisøraftaler blevet aflyst, når frisørerne ikke må holde åbent.

Det har fået UGE-Avisen til at spørge to af de lokale frisører om, hvad man skal gøre.

Og ifølge Cèsar Eugenio, der har salon midt i gågaden, giver nedlukning mulighed for at afprøve nyt.

- Jeg kan godt forstå, at man måske kan gå i panik, hvis man er vant til at blive klippet hver femte eller sjette uge, men længere hår giver også mulighed for at prøve ny styling af. Man kan lege med sit hår, og man kan gøre noget, man ikke er vant til, og det giver også flere muligheder, næste gang, man kommer til frisøren. Vi er klar på mail, telefon eller sociale medier med rådgivning om, hvilke produkter man kan bruge, siger Cèsar Eugenio.

Annonce

Hav tålmodighed

Han understreger, at han ikke anbefaler, at man begynder at klippe selv, da det kan gøre mere skade end gavn, og en anden frisør i byen, Heidi Helsinghof Johansen, der ejer Cut Line, er enig i det.

Malou og Heidi fra Cut Line Ribe er klar til at tage mod kunderne, når de må igen. Indtil da opfordrer Heidi til tålmodighed. Foto: Jysk Fynske Medier

- Mit råd er, at man skal have tålmodighed. Man skal ikke selv gå i gang, for det kan godt blive noget skidt. Det er jo kun hår, og der er ting derude, der er meget værre. Efter sidste nedlukning fik jeg kunder ind med specielle frisurer og især børn, hvor klipningen derhjemme var gået galt, og det kan ikke nødvendigt reddes på én klipning hos frisøren, siger hun og tilføjer, at man til nøds godt selv kan klippe sit pandehår og eventuelt tage en hårkur.

- Vi skal igennem det her sammen. Vi ser alle ens ud, og så vil vi give alt det, vi kan, når vi må åbne igen, siger Heidi Helsinghof Johansen.

Ind til videre er frisørerne lukket frem til og med den 28. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce