Annonce
Ugeavisen Ribe

Konservative vil sætte et bredt hold i Esbjerg Kommune

May-Britt Andrea Andersen og Danni Petræus arbejder på at sammensætte et stærkt hold forud for det kommende kommunalvalg. Foto: Bo Maimburg
Det Konservative Folkeparti er ved at sammensætte det hold, der gerne skal give dem mindst to mandater i byrådet.
Annonce

Ribe: Det Konservative Folkepartis gruppe i Ribe og Esbjerg Kommune mistede for nylig deres stærke lokale kort, Peder Tørnqvist, da han meldte sig ud af partiet og ind i Venstre.

Partiets lokalafdeling er derfor nu på vej til at sætte et nyt hold, og de satser på at kunne sætte et hold, der er både bredt og stærkt.

- Vores spidskandidat er selvfølgelig fortsat May-Britt Andrea (Andersen, red.), og vi har en helt klar målsætning om at få to byrådsmedlemmer ved næste valg, siger Danni Petræus, der er formand for konservative i Esbjerg Kommune.

Han lægger stor vægt på, at de allerede har stærke kandidater på listen. Derudover leder partiet stadig efter flere kandidater.

- Vi vil gerne være geografisk repræsenteret i hele kommunen, og vi søger eksempelvis efter at finde stærke kandidater i Roager og Hviding og i de andre mindre kommuner, hvor vi ikke har kandidater, siger Danni Petræus, der bakkes op af byrådsmedlem May-Britt Andrea Andersen.


Vi vil gerne være geografisk repræsenteret i hele kommunen, og vi søger eksempelvis efter at finde stærke kandidater i Roager og Hviding og i de andre mindre kommuner, hvor vi ikke har kandidater.

Danni Petræus


- Vores parti har vind i sejlene, og vi er både lokalt og landspolitisk inde i en positiv gænge. Jeg er sikker på, at vi tager det rigtige ryk i det næste års tid, og vi håber og tror på, at vi kan få flere medlemmer af byrådet efter næste valg. Meningsmålingerne siger, at vi står til 10 procent af stemmerne, hvis der var folketingsvalg i dag, og det håber og tror vi på smitter af på os kommunalt, siger May-Britt Andrea Andersen.

Partiets mål er at arbejde for, at Esbjerg Kommune bliver bedre til at føre en borgerlig politik, og det ønsker både May-Britt Andrea og Danni kommer til at ske ved, at de er den stærke borgerlige profil i byrådet.

- Vi skal samarbejde med de partier, der vil præge Esbjerg Kommune i den borgerlige retning, og vi er klar til at tage de kampe der skal til for at markere os, siger May-Britt Andrea Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce