Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribevirksomhed rådgiver internationale virksomheder om CO2-reduktion og grøn omstilling

Thomas Volder har med sin nyetablerede virksomhed succes med at rådgive danske og internationale virksomheder indenfor CO2 reduktion og grøn omstilling. Foto: Bo Maimburg
Thomas Volder og firmaet Volder Consult har på et år sikret sig mange kunder, der bruger virksomheden som rådgiver. Ikke bare i Ribe, Esbjerg Kommune og resten af Danmark men også i udlandet.

Ribe: For et år siden startede Thomas Volder firmaet Volder Consult med base i Ribe. Han startede virksomheden, da han ønskede at erstatte ledende stillinger og et hektisk arbejdsliv med et liv, hvor han selv bedre kunne styre sin arbejds- og hverdag og agere. så det kunne passe ind i et liv, hvor der også er plads til familien.

Med firmaet er det tanken, at Thomas Volder vil rådgive omkring CO2-reduktion og grøn omstilling.

- Jeg har nu været i gang i et år, og jeg har haft en stribe ret forskellige opgaver, hvor det primært har drejet sig om rådgivning omkring reduktion af CO2. De opgaver, jeg får, har fokus på CO2 reduktion, og jeg mærker helt tydeligt, at Danmark er foran og innovative, og det ved de internationale virksomheder godt. Så det er helt naturligt for dem at søge til Danmark, når de mangler rådgivning, siger Thomas Volder.

Annonce

Danmark er helt i front på alle områder indenfor CO2 reduktion og grønne løsninger, og det ved de internationale virksomheder godt. Så det er helt naturligt for dem at søge til Danmark, når de mangler rådgivning

Thomas Volder

Han har haft en større opgave hos affaldsforbrændingen, hvor hans opgave har været at rådgive omkring design af et nødstrømsanlæg. Han har også rådgivet Bravida omkring et bud på en stor opgave på det nye Odense Universitetshospital. Og så har han haft en del opgaver, hvor han har rådgivet internationale kunder.

- Danmarks bidrag til den internationale CO2 reduktion og grøn omstilling er kæmpestor, og jeg mærker tydeligt, at Danmark er med til at vise vejen, siger han.

Brænder for bæredygtighed

Tidligere har Thomas Volder arbejdet med forretningsudvikling, ledelse, salg og bestyrelsesarbejde i store virksomheder.

Thomas Volder rådgiver internationale virksomheder i grøn omstilling fra hjemmeadressen i Ribe. Privatfoto

- Jeg brænder for bæredygtighed, og jeg er involveret i flere aktiviteter, der understøtter teknologisk udvikling med det formål at reducere CO2. Jeg ser en fremtid, hvor vi skal fokusere meget mere på økonomi for at opfylde vores fælles mål om en markant CO2-reduktion.

Han er også med på messer og konferencer, ligesom han er aktiv foredragsholder med fokus på energi og datacentre.

Om Volder Consult

Thomas Volder er uddannet elektro og Mekanisk Ingeniør, elektriker og el-installatør, og så har han en Engineering Business administration uddannelse.

Han er oprindelig fra nordjylland, men han flyttede til Ribe, da familien ønskede at komme tættere på konens familie.

Der er også flere af Volder Consults kunder, der kommer via henvisninger fra virksomhedens netværk, og så er der mange, der har oplevet ham tale på konferencer.

- Jeg er rådgiveren, men der er også mange, der spørger, hvad jeg laver, og jeg kan godt se, at jeg selv har svært ved at fortælle det. Virksomhedsrådgivning er en bred sætning - og det er svært at forklare med få ord. Tanken bag dette er at tilbyde kunderne min baggrund og ekspertise til at understøtte dine forretningsmål, siger Thomas Volder.

Annonce
Ugeavisen Ribe

Piamaja har meget på hjerte: Datter af skammen viser følelser fra 2020

Annonce
Ugeavisen Ribe

Efter flere års fravær: Lokal festdag vender tilbage til havnen i 2022

Annonce
Ugeavisen Ribe

Frivillige har ydet en kompleks indsats gennem to år: Nu vil idrætsforening takke dem med stor fest

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Mindeord over Jørgen Vind Jensen

Ugeavisen Ribe

Dalia skrottede kulhydrater: Nu vejer hun 30 kilo mindre end for 10 måneder siden

Ugeavisen Ribe

Niels Hausgaard har ripenser med på scenen til samtlige 95 shows på ny Danmarksturne

Ugeavisen Ribe

Flaske-Mikkel hyldet og overrasket: Stort bryggeri bliver inspireret og støtter flaskeindsamling

Ugeavisen Ribe

Vild succes får Ribe-virksomhed til at ekspandere: Professionel fodboldspiller skal erobre svenskerne

Ugeavisen Ribe

Lokal bokser klar til professionel debut i ringen: - Enten ødelægger jeg ham ellers stikker jeg af!

Ugeavisen Ribe

Brian har brugt kræfter på at ændre sig selv: - Som barn var jeg nok det, mange ville kalde en møgunge

Ugeavisen Ribe

Esbjergfirmaer støtter Ribes legepark

Annonce