Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribevirksomheden Planet Huse er ny hovedsponsor i Ribe-Esbjerg HH

Planet Huse er blevet hovedsponsor for RIbe-Esbjerg HH, og samarbejdet glæder direktør Torben Basse. Arkivfoto
Planet Huse bliver den fjerde hovedpartner i den lokale herrehåndboldklub.
Annonce

Ribe-Esbjerg: Håndboldklubben Ribe-Esbjerg HH har indgået en hovedsponsor kontrakt med den store sommerhus fabrikant, Planet Huse fra Ribe.

- Der er med glæde og stolthed, at vi kan afsløre, at Planet Huse er ny del af hovedpartnergruppen i Ribe-Esbjerg HH. Gruppen består i forvejen af Det Faglige Hus, Nørgaard Anlæg og Sønderjysk Forsikring, der alle har forlænget deres aftale for sæson 2020-2021. Vi er utrolig glade for at få endnu en stærk medspiller ind i et i forvejen stærkt felt af hovedpartnere, siger direktør Claus Vang Madsen fra Ribe-Esbjerg HH.

Ribe-Esbjerg HH og Planet Huse

Også gruppen af platinpartnere i REHH’s sponsornetværk har fået nye medlemmer i denne sæson. INGENIØR’NE, Polar Salmon Hjerting Laks og Arkitektfirmaet Rudolf Lolk tiltræder gruppen, ligesom Skjern Bank har øget sit engagement.

Planet Huse udvikler og opfører fritidshuse i Danmark og ferieparker i Tyskland. De har 32 års erfaring i branchen, og de har opført flere end 15.000 fritidshuse. Planet koncernen har 85 ansatte og beskæftiger derudover 150 underentreprenører.

- Planet Huse trådte ind i sponsorkredsen i januar 2019, og at de nu har valgt at træde yderligere et step op, er et stort skulderklap til REHH og det arbejde, der foregår i klubben. Det er vigtigt for os, at vi er hele Esbjerg Kommunes herreligahold, og det er Planet Huse, der har hovedsæde i Ribe, et rigtig godt eksempel på. I en tid hvor mange virksomheder har det svært, sætter vi utrolig stor pris på de virksomheder, der har lyst og mulighed for at bakke op om Ribe-Esbjerg HH, udtaler direktøren.


Den lokale tankegang gælder også, når vi arbejder med sponsorater og støtte til sport og kultur, og vi var meget glade for samarbejdet med REHH i sidste sæson, så frem for at støtte på flere fronter har vi i år valgt at fokusere 100 procent på REHH

Torben Basse


Planet Huses direktør, Torben Basse glæder sig ligeså meget over samarbejdet.

- Vi har altid gjort meget ud af den lokale forankring hos Planet Huse. Vi har mange lokale underleverandører og mange af de byggehold, som opsætter vores sommerhuse rundt omkring i Danmark er også fra området. Den lokale tankegang gælder også, når vi arbejder med sponsorater og støtte til sport og kultur, og vi var meget glade for samarbejdet med REHH i sidste sæson, så frem for at støtte på flere fronter har vi i år valgt at fokusere 100 procent på REHH, siger han.

Annonce

Ny spiller

Også på banen har Ribe-Esbjerg styrket sig. Man har nemlig skrevet kontrakt med Simon Birkefeldt, der kommer fra svenske IFK Kristianstad. Han har tidligere spillet i tysk håndbold samt i Århus Håndbold.

- Tilgangen af Simon Birkefeldt betyder meget for det daglige træningsmiljø og selvsagt også, når kampene skal eksekveres. Simons forcer ligger primært i det defensive arbejde, men han skal også byde ind offensivt, lyder det fra træner Kristian Kristensen.

Han skal både styrke holdet nu, hvor Magnus Søndenå er ukampdygtig i mindst fire måneder, og på sigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce