Annonce
Ugeavisen Ribe

Stærke aktører på specialbilmarkedet skal samarbejde: CB Auto og Minibus Danmark slår pjalterne sammen

Frederik Dagnæs-Hansen er blevet daglig leder af Minibus Danmark, som nu er et separat selskab. Sammen med CB Auto skal selskabet styrke udbuddet i opbygning af specialbiler. Foto: René Aunsbjerg Fogh
CB Auto har købt 30 procent af Minibus Danmark, som dermed styrkes ved at samle gode lokale kræfter omkring opbygning af specialbiler.
Annonce

Ribe: De har hidtil været konkurrenter, når det kommer til op- og ombygning af eksempelvis minibusser, handicapbiler eller andet i den stil. Men nu har CB Auto købt sig ind i Minibus Danmark, som samtidig er blevet et separat selskab ved siden af den hidtidige ejer, Volkswagen Ribe.

- Det er i begges interesse, at vi samler kræfterne lokalt. Vi vil fremtidssikre og øge samarbejdet omkring specialopbygninger af varebiler og busser for ikke kun det sønderjyske marked, men også for både nye og eksisterende kunder i hele Danmark. Fordelen her er, at vi kan få flere og mere forskelligartede opgaver ind, og det kan måske tilmed skabe arbejdspladser, siger Frederik Dagnæs-Hansen, der er blevet udnævnt som daglig leder af Minibus Danmark.

Han understreger, at man kan bygge på og for alle bilmærker.


Det er i begges interesse, at vi samler kræfterne lokalt.

Frederik Dagnæs-Hansen


- Vi bygger for alt og alle, hvad enten det drejer sig om en indretning af varerummet til en selvstændig tømrer, invalidebil til den private kunde eller lette ombygninger fra personbil til varebil, siger Frederik Dagnæs-Hansen.

Annonce

God synergi

Hidtil har CB Auto haft en stor volumen inden for op- og ombygning af specialbiler, hvor man både selv byggede og brugte eksterne samarbejdspartnere som Minibus Danmark til det.

- Nu kan vi samarbejde på tværs af firmaerne og stå stærkere. Jeg ser en god synergi i det, og det gør også, at vi kan frigøre tid og plads ved at flytte den del af CB Auto væk. Vi kan samtidig tilbyde kunderne en bredere palette af muligheder og mærker til opbygning, forklarer Anders Brandt Winkler, der er medejer af CB Auto.

Der er i dag ni ansatte i Minibus Danmark. I fællesskab har CB Auto og Volkswagen Ribe de senere år sendt 450 nye erhvervsbiler på gaden årligt. Det er meningen, at Minibus Danmark skal bruge den udstilling ud til Trojelsvej, hvor først Ribe Karosseri holdt til, og hvor der nu er udstillet Skodamodeller. Minibus Danmark overtog Ribe Karosseri for omkring fem år siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce