Annonce
Ugeavisen Ribe

Storgaard Biler har sagt farvel til Hyundai

Kunder kan ikke længere købe nye Hyundai modeller hos Storgaard Biler i Bramming. Arkivfoto
Stigende krav fra importøren og fabrikken gør, at det ikke længere hænger økonomisk sammen for Storgaard Biler at være Hyundai forhandler.

Biltema: Gennem en længere årrække har Storgaard Biler beliggende i Bramming været autoriseret forhandler og serviceværksted for Hyundai. Men siden 1. april har man ikke længere kunnet finde nye biler af det sydkoreanske mærke hos forhandleren.

- Vi har altid været rigtig glade for Hyundais modelprogram, som er biler af høj kvalitet i et fornuftigt prisniveau. Men desværre betyder stigende krav fra importøren og fabrikken, at det ikke længere hænger økonomisk sammen for os at være Hyundai-forhandler. Så det har været en meget svær beslutning. Vi har følt en forpligtelse over for vores kunder, men vi nåede samtidig frem til konklusionen, at det er vigtigt at kunne tjene penge på mærket, forklarer Ebbe Bendixen, der er direktør hos Storgaard Biler.

Som kunde hos Storgaard Biler - og indehaver af en Hyundai - betyder det dog ikke det store. Forretningen vil trods, at man ikke længere er autoriseret værksted, stadig udføre service og reparationer på alle Hyundai modeller, og man hjælper selvfølgelig også med at løse eventuelle garantisager.

Annonce

- Den store forskel er, at vi ikke længere kan give dig et autoriseret servicestempel i din servicebog. Vi bruger fortsat de samme godkendte dele og godkendt værktøj, når vi arbejde på en kundes Hyundai, siger Ebbe Bendixen.

Kunderne vil også fortsat være dækkes af vejhjælp, blot nu under navnet Storgaard Biler Vejhjælp.

Den plads, som Hyundai modellerne efterlader, overtages af en række leasingmodeller fra eksempelvis Audi, Mercedes og BMW. Det sker i og med, at Storgaard Biler er blevet Forza Leasing bilhus.

Nærmeste autoriserede Hyundai forhandler er nu i stedet i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Henrik fra Hviding er stolt over at være hjerteløber: - Der er ikke noget, der er større end at være med til at redde liv

Annonce