Annoncørbetalt indhold

Giv barnet en god skolestart i Esbjerg Kommune

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Barnets første skoledag bliver ofte noget helt specielt for både forældre og børn. Skal man forberede sit barn så godt som muligt til en af kommunens 25 skoler, så kræver det blandt andet de rigtige redskaber såsom penalhus og skoletaske og eventuelle fritidsaktiviteter.

De rigtige skoleredskaber

Annonce

For 30 år siden så det anderledes ud i klasseværelserne, da der bl.a. var langt færre computere på bordene end i dag. Men noget, som altid vil holde ved, er et godt penalhus. Et penalhus skal have plads til både blyanter, farver og lineal.

Men spørger man børn, er det vigtigste ved penalhuset nok farverne og motiverne. Hos Luksusbaby kan barnet vælge bredt mellem et penalhus i blomstermotiv, grafisk design eller dekoreret med glimmer. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. Penalhuse skal heller ikke fylde for meget i skoletasken, og derfor findes penalhuse i alle størrelser online hos Luksusbaby.

Gå i SFO

På alle skoler i Esbjerg Kommune findes der skolefritidsordninger, som børnene kan gå i efter skole. SFO’er er frivillige og foregår ved egenbetaling. I SFO’er kan børnene være sammen med deres skolekammerater og tage del i aktiviteter som musik, fodbold og syning. De pædagogiske medarbejdere passer børnene og giver dem evt. mad eller frugt om eftermiddagen.

Behov for lektiehjælp

Hvis dit barn ikke når lektierne i skolen, eller hvis du som forælder, ikke har mulighed for at hjælpe dem, så kan lektiehjælp være en mulighed. Det findes både som private og offentlige tilbud, hvor sidstnævnte f.eks. kan foregå på lektiecaféer. I privat regi vil det være en tutor, der underviser, mens det som offentligt tilbud som regel vil være frivillige unge og voksne, der giver gratis lektiehjælp. På nogle skoler er der egne lektiecaféer, men det er ikke alle.

Fritidsaktiviteter

Det er ofte i skolealderen, at mange børn vælger at gå til en form for fritidsinteresse. Det er også værd at undersøge, om dit barn har behov for det samme. I SFO’er er der mulighed for, at børn kan udfolde deres interesser indenfor både sport og kreative fag. På nogle skoler foregår der også frivillig musikundervisning, hvor eleverne kan modtage undervisning i fritiden.

I Esbjerg Kommune er der rig mulighed for at tage del i fritidsaktiviteter, bl.a. i kulturhuset Game Streetmekka. Som navnet forlyder, er der streetaktiviteter såsom street basket, parkour eller skateboard, som koster 50 kroner i medlemskab og 10 kroner for en dagsbillet. Hvis økonomien ikke rækker til en fritidsaktivitet, så kan børnefamilier også modtage økonomisk tilskud gennem puljer fra foreninger og kommunen.

.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Riberhus sejlede med 10.000 passagerer det første år

Ugeavisen Ribe

Sensation i Vadehavet: Truet fugl er tilbage i genoprettet natur

Ugeavisen Ribe

Nu har Preben fundet sin efterfølger: Den ene bankmand bliver afløst af den anden

Ugeavisen Ribe

Jubilar har klaret sig bedre efter nedskæringer

Ugeavisen Ribe

Ribe må lide for historien

Ugeavisen Ribe

Prominente navne til eksklusiv festival i gammelt latinerkvarter: Kun få pladser til hvert arrangement

Ugeavisen Ribe

Morten har solgt telefoner og udlejet sommerhuse i omkring 20 år: Nu overtager han kendt vinbutik fra iværksætterne

Annonce