Han begyndte i protest mod prisen på en øl: Den temperamentsfulde kok fra gågaden vil stoppe, før han falder om
Hvem er han? Manden, der står i køkkenet og ejer Postgaarden? Vi har mødt ham, talt med ham om cafeen, hans interesse for whisky, fodbold og ikke mindst øl. For det var sådan, det begyndte i 2003, da Jens Hensen pludselig skulle betale mere, end han nogensinde har gjort for en øl. Trods sin relativt beskedne alder gør han sig tanker om, hvornår han forlader sit livsværk.
Copy link address
Bjarne Lindquist Bentsen BLB@jfmedier.dk
Annonce
Det begyndte med øl. Som en protest mod prisen på en øl, og øl er stadig vigtigt på Postgaarden og for Jens Hensen. Foto: André Thorup
Jens Hensen anretter altid den mad, der bliver serveret på Postgaarden. Buffeter er ikke hans stil. Foto: André Thorup
Ægteparret Kaja og Morten Kjældgaard udgør Postgaardens faste personale, og det er også cafeens diplomatiske korps, når der skal gydes olie på den temperamentsfulde Jens Hensen. Foto: André Thorup
Jens Hensen begyndte for 20 år siden med at sælge øl, fordi han fandt for lidt og ikke mindst for dyrt specialøl i Ribe. Postgaarden blev købt i 2006. Foto: André Thorup