Annonce
Ragnar Òmarsson vil gøre Restaurant Kammerslusen til et af de bedste spisesteder i Danmark. Foto: Annett Bruhn
Ugeavisen Ribe

Kammerslusen har fået en stjernekok i køkkenet

Ragnar Òmarsson, der stammer fra Island, er ny kok på Restaurant Kammerslusen. Han kommer med talent, lam, skaldyrssuppe og stor respekt for sit fag og for de traditioner, der kendetegner restauranten ved slusen.
Annonce
  • Ragnar Òmarsson vil gøre Restaurant Kammerslusen til et af de bedste spisesteder i Danmark. Foto: Annett Bruhn
  • Ragnar Òmarsson har tatoveret respekt skrevet med runer på sin højre ringfinger. Respekt for køkkenet. Foto: Annet Bruhn
Ugeavisen Ribe

- Jeg har en drøm: Anja droppede sit chefjob - nu vil hun hjælpe andre chefer

Annonce
Ugeavisen Ribe

Vi skal opføre os ordentligt - også når vi besøger butikkerne

Annonce
Ugeavisen Ribe

Se videoen: Planlægning af cykelsti begyndte i 2016 - nu kan Anne og Marks fire børn endelig cykle sikkert til skole

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

- Vi har fået styr på alt: Nu åbner kendt kaffebar i nyrenoverede lokaler

Ugeavisen Ribe

Amalie er ordblind, har gang i to job og netop stiftet et firma: - Jeg får energi af at have travlt

Ugeavisen Ribe

- Jeg var slet ikke i tvivl - jeg skulle leve af at spille fodbold: Nu sidder Nicolaj i en bank

Ugeavisen Ribe

Se de mange billeder fra Katedralskolens røde løber: 664 elever kom til gallafest i flotte rober og kreative køretøjer

Ugeavisen Ribe

Hvad sker der nu hos kendt restaurant? Derfor er til salg-skiltet fjernet fra vinduerne efter to års lukning

Ugeavisen Ribe

Arrangører af ny festival jubler efter kommunal støtte: - Nu er vores økonomi sikret

Annonce