Ribe-elever imponerer i køkkenet: De vinder pris for "en nytænkende nudelret"
Man har da lov at glæde sig, når man vinder en pris. Og det gjorde eleverne fra 7.B på Riberhus Privatskole. Pressefoto: Jarvad Fotografi for madkulturen.dk
Alt for få børn laver mad sammen med deres forældre, synes videns- og forandringsinstitutionen Madkulturen, og faget madkundskab får heller ikke nok opmærksomhed, hedder det. Derfor er DM i madkundskab blevet skabt, og i årets konkurrence imponerede en flok elever fra Ribe.
Copy link address
Bjarne Lindquist Bentsen BLB@jfmedier.dk
Annonce
Man har da lov at glæde sig, når man vinder en pris. Og det gjorde eleverne fra 7.B på Riberhus Privatskole. Pressefoto: Jarvad Fotografi for madkulturen.dk
De er ikke uden evner i et køkken, eleverne fra 7.B på Riberhus Privatskole. Her er en af de tre retter, eleverne fik kreeret: En skøn salat med humus, agurkesalat og gulerødder, som de beskriver den. Pressefoto: Jarvad Fotografi for Madkulturen.dk