Annonce
Rasmus Errebo fra Porsborgs Gastro Bar i Ribe vandt årets konkurrence med anretningen "lam fra hale til hoved". Foto: Søren Willadsen.
Ugeavisen Ribe

Riberestaurant sejrede i kokkekonkurrence med lokalt lam fra hoved til hale

Niveauet var højt, da Rybners Restaurant- og Kokkeskole tirsdag var vært for Sydvestjyllands Local Cooking Konkurrence, hvor fokus særligt var på lokale fødevarer.
Annonce
  • Rasmus Errebo fra Porsborgs Gastro Bar i Ribe vandt årets konkurrence med anretningen "lam fra hale til hoved". Foto: Søren Willadsen.
  • Den Røde Okse med eleverne Stine Lund og Jonas Vennemus (t.h) samt køkkenchef Kennet Nielsen blev nummer to og samt derudover publikumsprisen. Foto: Søren Willadsen
  • Der var fokus på lokale råvarer ved kokkekonkurrencen. Foto: Søren Willadsen
Ugeavisen Ribe

- Vi har fået styr på alt: Nu åbner kendt kaffebar i nyrenoverede lokaler

Annonce
Ugeavisen Ribe

Amalie er ordblind, har gang i to job og netop stiftet et firma: - Jeg får energi af at have travlt

Annonce
Ugeavisen Ribe

- Jeg var slet ikke i tvivl - jeg skulle leve af at spille fodbold: Nu sidder Nicolaj i en bank

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Se de mange billeder fra Katedralskolens røde løber: 664 elever kom til gallafest i flotte rober og kreative køretøjer

Ugeavisen Ribe

Hvad sker der nu hos kendt restaurant? Derfor er til salg-skiltet fjernet fra vinduerne efter to års lukning

Ugeavisen Ribe

Arrangører af ny festival jubler efter kommunal støtte: - Nu er vores økonomi sikret

Ugeavisen Ribe

Ressourcestærke familier vender heldigvis hjem til Ribe: De skal være så velkomne

Ugeavisen Ribe

Hæderkronet plastvirksomhed er omdannet til nye lejemål: Nu har sidste del slået boksdørene op

Ugeavisen Ribe

Café har fundet løsningen med at kombinere alkohol og motion: Vær med når det sker igen til maj

Annonce