Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Vind en islagkage fra Danmarks bedste ishus

Anette og Christian Telling fejrer blandt andet kåringen ved at give islagkager til to af ugeavisens læsere og brugere på ugeavisen.dk. Foto: Jens Eilertsen
For at markere sejren i Opdag Danmarks konkurrence "Danmarks bedste ishus" giver Iskonditoriet ugeavisens læsere og brugerne på ugeavisen.dk mulighed for at vinde en af to islagkager.
Annonce

Sønderborg: En fantastisk slutspurt sikrede Iskonditoriet på havnen i Sønderborg en førsteplads i OpdagDanmarks konkurrence "Danmarks bedste ishus".

Da vi første gang - torsdag 2. juli - skrev om konkurrencen, førte Fru Dax på Rømø med 1955 stemmer, og Iskonditoriet på andenpladsen havde 1907 stemmer. Så skete der noget - begge satte turbo på. Men det var Iskonditoriet, som havde mest brændstof i tanken, og slutresultatet blev en flot førsteplads med 3543 stemmer mod Fru Dax' 3126.

Annonce

Lykkelige

Indehaverne af Iskonditoriet, Anette og Christian Telling, er lykkelige over sejren og takker for den store lokale opbakning.

- Folk har virkelig været flinke til at bakke os op siden åbningen - både ved at komme her og ved at stemme på os. Vi har også haft turister inde, der var glade for besøget - og som sagde, at de ville give os deres stemme, siger Christian Telling.

Nu ser alt lyst ud for parret bag Iskonditoriet - men sådan har det ikke altid været. Åbningen i 2019 blev udskudt et par måneder, fordi der var svamp i bygningen. Dermed gik de glip af en stor omsætning i de varme måneder. Så kom corona-nedlukningen. Iskondotoriet fik dog skaffet mobile trapper, der gjorde, at der måtte åbnes igen efter nogle dage.

Annonce

Gratis jordbær

Da sejren var i hus tirsdag 7. juli klokken 16, serverede personalet champagnesorbet og jordbær til alle gæsterne, og lørdag 11. juli er der gratis is til alle børn.


Folk har virkelig været flinke til at bakke os op siden åbningen - både ved at komme her og ved at stemme på os. Vi har også haft turister inde, der var glade for besøget - og som sagde, at de ville give os deres stemme.

Christian Telling


Indehaverne vil først og fremmest med is til børnene fejre førstepladsen, men Christian Telling synes også, at der skal laves noget festligt for de yngste, fordi de i år må undvære ringridningen.

Annonce

Vind islagkager

To af ugeavisens læsere og brugere af ugeavisen.dk får også lov til at mærke, at Iskonditoriet er blevet kåret som Danmarks bedste ishus. Der sættes nemlig to islagkager på højkant i en konkurrence. En islagkage består af 12 stykker og stykkerne må gerne blandes fra de forskellige islagkager.

Hvis du vil deltage i konkurrencen, skal du svare rigtigt på spørgsmålet:

Hvor kommer isen i Iskonditoriet fra:

1. Grønland

2. Premier Is

3. Egen produktion

Send svaret til jei@ugeavisen.dk og skriv venligst konkurrence i emnefeltet. Vi skal have dit svar senest fredag 17. juli klokken 12. Vinderne offentliggøres på ugeavisen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce