Annonce
Kristoffer Vestergaard var banens bedste spiller i pokalopgøret mellem Grindsted GIF og Ribe-Esbjerg. Med 10 scoringer var han stærkt medvirkende til, at Grindsted spillede sig videre til næste runde, der først afvikles på den anden side af sommerferien. Foto: Alex Hermann.
Håndbold

Endnu en håndboldsensation i Lynghallen: Grindsted sendte ligamandskab ud af pokalturneringen

Det er sæsonen, hvor Grindsted ikke kan tabe hjemme i Lynghallen. Torsdag aften var det professionelle  ligamandskab fra Ribe-Esbjerg klar favorit i pokalturneringen, og her fik tilskuerne ekstra underholdning for entréen i form af forlænget spilletid, inden Grindsted GIF med en fortjent 35-31-sejr spillede sig videre i turneringen.
Annonce
  • Kristoffer Vestergaard var banens bedste spiller i pokalopgøret mellem Grindsted GIF og Ribe-Esbjerg. Med 10 scoringer var han stærkt medvirkende til, at Grindsted spillede sig videre til næste runde, der først afvikles på den anden side af sommerferien. Foto: Alex Hermann.
  • Hjalmar Andersen er ikke håndboldhistoriens største eller tungeste stregspiller. Til gengæld er han bevægelig og hurtig, og det er med til at skabe en masse plads til medspillerne. Foto: Alex Hermann.
  • Ni gange sendte Mathias Jørgensen bolden i nettet, og sammen med William Aar blev han dermed Ribe-Esbjergs topscorer. Det finder de dog næppe ret meget trøst i efter nederlaget. Foto: Alex Hermann.
  • Inden pokalopgøret blev Kristoffer Jessen kåret som Årets Spiller hos Grindsted GIF. Mange lægger sikkert ikke så meget mærke til ham, for han spiller som udgangspunkt kun i forsvaret og har derfor sjældent bolden. Til gengæld er han en meget vigtig brik i Grindsteds midterforsvar. Foto: Alex Hermann.
Sport

Magnussen føler sig som en plade der er gået i hak

Annonce
Holstebro Onsdag

Simon kørte andenplads hjem i norsk endagsløb

Annonce
Sport

Kulturminister er bekymret over svømmesag men stoler på Wada

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Brøndby har godt tag på FCM: Vil angribe sig til guldet

Sport

FAKTA: Sæsonens vilde Brøndby-statistikker

Sport

Holm gik fra pensionistordning til potentiel medaljetræner

Sport

Xavi: Vi har meget at forbedre frem mod næste sæson

Udland

1,5 millioner forventes at danse med når Madonna gæster Rio

Sport

Swiatek afværger tre matchbolde og vinder Madrid Open

Annonce