Annonce
Kristoffer Vestergaard var banens bedste spiller i pokalopgøret mellem Grindsted GIF og Ribe-Esbjerg. Med 10 scoringer var han stærkt medvirkende til, at Grindsted spillede sig videre til næste runde, der først afvikles på den anden side af sommerferien. Foto: Alex Hermann.
Håndbold

Endnu en håndboldsensation i Lynghallen: Grindsted sendte ligamandskab ud af pokalturneringen

Det er sæsonen, hvor Grindsted ikke kan tabe hjemme i Lynghallen. Torsdag aften var det professionelle  ligamandskab fra Ribe-Esbjerg klar favorit i pokalturneringen, og her fik tilskuerne ekstra underholdning for entréen i form af forlænget spilletid, inden Grindsted GIF med en fortjent 35-31-sejr spillede sig videre i turneringen.
Annonce
  • Kristoffer Vestergaard var banens bedste spiller i pokalopgøret mellem Grindsted GIF og Ribe-Esbjerg. Med 10 scoringer var han stærkt medvirkende til, at Grindsted spillede sig videre til næste runde, der først afvikles på den anden side af sommerferien. Foto: Alex Hermann.
  • Hjalmar Andersen er ikke håndboldhistoriens største eller tungeste stregspiller. Til gengæld er han bevægelig og hurtig, og det er med til at skabe en masse plads til medspillerne. Foto: Alex Hermann.
  • Ni gange sendte Mathias Jørgensen bolden i nettet, og sammen med William Aar blev han dermed Ribe-Esbjergs topscorer. Det finder de dog næppe ret meget trøst i efter nederlaget. Foto: Alex Hermann.
  • Inden pokalopgøret blev Kristoffer Jessen kåret som Årets Spiller hos Grindsted GIF. Mange lægger sikkert ikke så meget mærke til ham, for han spiller som udgangspunkt kun i forsvaret og har derfor sjældent bolden. Til gengæld er han en meget vigtig brik i Grindsteds midterforsvar. Foto: Alex Hermann.
Sport

Leverkusen-træner: Vi skal bruge tysk titelrus i finale

Annonce
Odder Avis

Nu er det sikkert: Julie fra Odder skal med til OL

Annonce
Indland

Minister opfordrer TV 2 til at give dispensation til EM-arrangementer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Amerikansk investeringsfond overtager ejerskab af Inter

Sport

Magnussen elsker Formel 1-ræset i Monacos smalle gader

Sport

Axelsen slår japaner og spadserer videre i Malaysia

Sport

Kulisse hjalp Team Esbjerg til sejr i første DM-finale

Sport

AGF-helt blev overrasket over meget plads mod FCK

Sport

Neestrup påtager sig ansvaret for skuffende Superliga

Annonce