Annonce
Byliv

By & Havn indgår nye lejeaftaler i Fiskerhavnen

By & Havn indgår 20-årige lejeaftaler i Fiskerhavnen ved Stejlepladsen. Dermed kan borgere fortsætte deres aktiviteter mange år frem - både på land og vand. Foto: Jytte Sommer

Fiskerhavnen i Københavns Sydhavn blev etableret ved Bådehavnsgade tilbage i 1940´erne og rummer i dag et livligt havneliv med lystbåde og erhvervsfiskeri. Stedet er kendt for sit selvgroede og autentiske havnemiljø.

For at bevare Fiskerhavnen har By & Havn indgået nye 20-årige lejekontrakter med havnens fiskeriforening, sejlklubber og Fiskerhavnen Aps, hvilket glæder Anne Skovbro, administrerende direktør i By & Havn.

- Fiskerhavnen er et helt særligt sted i København, som vi har et stort ønske om at bevare. Og det ønske er nu forankret med de nye lejeaftaler, som giver alle klubber og foreninger sikkerhed for leje de næste 20 år uden mulighed for opsigelse fra vores side.

- Netop trygheden for, at alle kan fortsætte deres aktiviteter og fællesskaber mange år frem på både land og vand, er noget af det, vi har prioriteret højt.

Med de nye lejeaftaler har By & Havn indgået leje med Fiskerhavnen Aps, København og Omegns Fiskerforening og ni klubber ved Sejlklubvej - også kaldet Sydhavnsklubberne. Alle lejemålene grænser op til By & Havns nye udviklingsområde, Stejlepladsen, som får havnens fiskekuttere, lystbåde og sejlklubber som nærmeste naboer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce