Annonce
Annonce
Byliv

Torben og familien har skaffet mad til hjemløse i flere måneder: Jeg fik tårer i øjnene, da pengene rullede ind

Torben Jørgensen og familien har tit tænkt på, at de gerne vil være med til at gøre en forskel. De vil gerne hjælpe de udsatte herhjemme, særligt i en svær tid som nu, hvor corona og kulde gør betingelserne for eksempelvis hjemløse ekstremt hårde.

Byliv

Underskriftindsamlingen mod byggeri på Stejlepladsen gløder: Det vil de komme til at fortryde

Samme aften, som Borgerrepræsentationen stemte lokalplanerne på Stejlepladsen og Amager Fælled hjem, påbegyndte flere bevægelser en stor underskriftindsamling mod byggeplanerne.

Samfund

Kirke i Sydhavnen åbner dørene op i en svær tid: - Der er mange, som er ensomme

Coronapandemien præger stadig vores samfund, og det kan være en tid, der er svær at komme igennem for mange. Som følge heraf slår Sydhavn Sogn dørene op for Frederiksholm Kirke tre gange om ugen resten af februar, hvor de holder åbent kirkerum.

Annonce
Annonce
Annonce
Klumme

Et historisk tilbageblik på Sydhavnens gadenavne: Møllen, der gik i brand

Mange gadenavne i Sydhavnen har en historisk oprindelse. I den kommende tid fortæller lokalhistorikeren Paul-Erik Lind om dem i Kgs. Enghave/Valby Bladet. Tilsammen danner fortællingerne et historisk overblik over Sydhavnens historie. Denne klumme vil give et tilbageblik på Stubmøllevej.

Byliv

Overraskende udvikling: Flertallet for omstridt alkoholforbud smuldrer

Overborgmester Lars Weiss skal kunne tælle til 28 for at opnå flertal, når Borgerrepræsentationen 4. februar skal stemme om indførelsen af et alkoholforbud på Anker Jørgensens Plads.

Sydhavnen

Lokale Sydhavnere spreder glæde under nedlukningen: Vores mål er at gøre tilværelsen lidt lysere

Jørn Petersen og Bjarne Ørbekker har begge et hjerte, der banker for musikken og de gamle historier. Derfor har de kombineret de to med deres gruppe Strejkedrengene, hvor de spiller gamle strejkesange. Da corona ramte i marts, blev Bjarne og Jørns enige om, at de måtte finde på noget, så de fortsat kunne udøve deres passion for at sprede god stemning med deres musik.

Sydhavnen

Efter stor debat: Borgmester forsvarer sin kritik af omstridt alkoholforbud

Hvad er hendes egen løsning på problemet? Kan hun ikke se, det er den eneste løsning? Det er nemt at pege fingre, når man ikke selv kommer på banen.

Annonce
112

Politiet maner til ro efter nedlukning af rockertilholdssted: Vi vil undgå, konflikten rykker til Sydhavnen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce