Annonce
Kultur

Gamle kirkelokaler skal gennem større forandring: - Vi håber, at det på sigt er med til at støtte op om kulturlivet i Sydhavnen

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce
BYLIV

Nu kan du stemme på Københavns smukkeste nybyggeri: Se alle de nominerede bygninger her

Siden starten af 1900-tallet har Københavns Kommune præmieret smukke bygninger, bymiljøer samt anlæg. Publikumsprisen har gjort sin indtræden for fjerde gang, hvor du har mulighed for at vælge dit yndlingsbyggeri blandt de ti nominerede i forbindelse med Københavns Kommunes årlige bygningspræmiering.

Erhverv

Plantedrengene er flyttet til Sydhavnen med stor ambition: - Vi vil gerne have beskidte hænder

Plantedrengene Mathias, Tobias og Torfin på 28 år har netop lanceret deres webshop Plantepakken.dk, hvor de sælger pakker med planter af tre styks. Alle planter er nøje udvalgt ud fra holdbarhed, funktion og rum, og giver samtidig kunderne en ide om, hvordan de bruger planten, en guide til hvor de kan placeres samt tips til pasning og tilpasning.

Annonce
Annonce
Annonce
Sydhavnen

Efter flere henvendelser: Politiet anholder pusher på Anker Jørgensens Plads

Anker Jørgensens Plads har den seneste tid tiltrukket sig meget opmærksomhed, da flere grupper af øldrikkere har skabt uro på pladsen for de beboere, der færdes og bor i nærheden.

Byliv

Dyrepasser på Tippen med opfordring efter eksploderende besøgstal: Behold poserne med gulerødder og æbler derhjemme

Antallet af besøgende på Sydhavnstippen er eksploderet siden coronavirussens indtræden. Her søger folk ud for at få en puster fra dagligdagen, trække frisk luft og nyde naturen.

Miljø

Forbruget er højere end gennemsnittet: Nu er Bavnehøj-borgere klar til at gøre en indsats

Energiforbruget i Bavnehøj ligger lidt højere end gennemsnittet for København - men det skal fremover, hvis alt går efter planen, være anderledes. I hvert fald hvis man retter blikket mod beboernes motivation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kort nyt

Annonce