Annonce
Annonce
Klima

Park eller solceller: Omstridt plan vedtaget

Annonce
Sydhavnen

Lars er hæs og lykkelig efter mørk tid: Nu lever drømmen for fuld skrue

133 dage skulle der gå før drømmen om en vinbar kunne blive forløst for Lars Jensen, der tilbage i december overtog lokalerne efter Café Pyt på Borgbjergsvej 52.

Byudvikling

Stort projekt sættes i gang: Snart rykker gravemaskinerne ind på Vestre Kirkegård

Københavns Kommune vedtog i 2012 en skybrudsplan, hvor flere end 300 skybrudsprojekter skal være med til at sikre byen mod oversvømmelser fra stadig hyppigere og kraftigere regnskyl.

112

Politiet holder øje med sejlere og badegæster: - Hop kun i havnen, hvor det er tilladt

Det skal være trygt og sikkert for alle at færdes i havnen. Sådan lyder det fra Københavns Politi, der har skudt årets indsats i havnen i gang. Her er betjente på vandet for at holde øje med, at sejlere, kajakroere og badeglade københavnere holder sig til havnens regler.

Tema

SydhavnenLIV og Hus Forbi i samarbejde: Frivillig er hjemløs i 72 timer i den gode sags tjeneste

Man kan fryse, man kan være sulten eller man kan trænge til et toiletbesøg. Man kan blive våd i regnvejr, og man kan have svært ved at finde et trygt sted at sove.

Annonce
Annonce
Annonce
Byliv

Lokaludvalg: Vi vidste ikke, solcelle-truet område var bevaringsværdigt

I Valby Lokaludvalg er de forbløffede. Det er nyt for dem, at området mellem Valbyparken og Kystagerparken, som HOFOR nu vil anlægge solceller på, kan være bevaringsværdigt.

Kultur

Gamle kirkelokaler skal gennem større forandring: - Vi håber, at det på sigt er med til at støtte op om kulturlivet i Sydhavnen

Ambitionerne for Huset 2450 er tårnhøje, og planerne om at blive et kulturelt samlingspunkt i Sydhavnen kan, hvis alt går efter planen, snart blive en realitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Kort nyt

Annonce