Annonce
Sommerliv

GoBoat åbner op i Sydhavnen: Her er nogle helt unikke muligheder

GoBoat er kommet til Sydhavnen, hvor de har fået plads ved Teglværket i Teglholmen. Foto: Eric Ziengs, GoBoat.
De velkendte blå både, der tøffer langsomt rundt med folk, som nyder friheden på vandet, er en fast del af havnemiljøet på Islands Brygge. Nu er GoBoat kommet til Sydhavnen, hvor de har fået en rigtig god begyndelse.
Annonce

Det nye område i Sydhavnen ved Sluseholmen og Teglholmen er i rivende udvikling. Især aktiviteter på vandet er med til at gøre området til noget helt særligt, og nu er der kommet en ny spiller på banen i form af GoBoat.

De har 9. juli fået anlagt en lille mole ud for strandbaren på Teglværket, hvor der ligger fire både fortøjet.

Bådene kan bruges torsdag til søndag frem til slut september eller slut oktober afhængigt af vejret, og GoBoat er allerede meget tilfredse med deres nye base i Sydhavnen. Det fortæller Eric Ziengs, der er marketingchef i GoBoat.

Annonce

En uset perle

- Vi har kigget meget rundt med blik for at udvide vores koncept i København, og her er nogle helt unikke muligheder, hvor folk på bådene har god plads til at nyde friheden på vandet, ligesom de kan nyde godt af vores gode samarbejde med Teglværket, der kan byde på drinks og hygge på strandbaren, siger Eric Ziengs.

En af de helt store fordele ved spottet i Sydhavnen er, ud over samarbejdet med Teglværket, at der er godt med plads, ligesom der er en lidt mere rolig atmosfære i forhold til kanalerne inde midt i byen.

- Sydhavnen er ikke så besøgt som resten af Københavns Havn, hvor der sejler hundredvis af både. Hernede er der lidt mere roligt, og det er som om, det ikke er blevet helt opdaget endnu. Beboerne her elsker jo området, men resten af København ved måske ikke, hvor dejligt her egentlig er, siger Eric Ziengs og fortsætter:

GoBoat er kommet til Sydhavnen, hvor de har fået plads ved Teglværket i Teglholmen. Foto: Eric Ziengs, GoBoat.

- Vi håber på at kunne bidrage til området ved at skabe nye muligheder og tiltrække oplevelseshungrende danskere såvel som turister til Sydhavnen.

GoBoats indryk i Sydhavnen er stadig på forsøgsstadiet, hvor de resten af sæsonen skal teste, om der er nok efterspørgsel i området til, at det kan løbe rundt. Indtil videre går det dog over al forventning, og hvis det fortsætter, er planen, at molen ud for Teglværket skal gøres til en fast del af GoBoat fremover.

Annonce

En god begyndelse

Islands Brygge er GoBoats hjemmebase i Danmark, men de har også afdelinger i London, Australien, Malmø og Aalborg. GoBoat har længe ønsket at udvide med endnu en afdeling i København, og til trods for, at GoBoat kun har haft hjemme på Teglværket siden 9. juli, er der allerede en hel del, der har benyttet sig af dem.

- Vi har fået en virkelig god begyndelse, men området passer også perfekt ind i vores koncept. Sydhavnen har en ro over sig på vandet, som man ikke får ret mange andre steder, og det passer os rigtig godt. Vi skal ikke være de hurtigste, vi er til for hyggen og samværet, siger Eric Ziengs.


Sydhavnen er ikke så besøgt som resten af Københavns Havn, hvor der sejler hundredvis af både. Hernede er der lidt mere roligt, og det er som om, det ikke er blevet helt opdaget endnu. Beboerne her elsker jo området, men resten af København ved måske ikke, hvor dejligt her egentlig er.

Eric Ziengs, markintchef hos GoBoat


GoBoat er ved Teglværket fuldt bookede om lørdagen, så der skal man booke godt ud i fremtiden, hvis man ønsker en tur. Den dag, det er nemmest at få en båd, er om torsdagen, men så snart vejrudsigten lover sol og varme, går det stærkt.

- Hvis det fortsætter med, at kunderne får gode oplevelser herfra Teglværket, og at der fortsat er mange, der vil benytte sig af dem, så arbejder vi på at gøre aftalen med Teglværket permanent fra næste år af, siger Eric Ziengs og appellerer til samarbejder med de andre lokale virksomheder i området:

- Vi prøver virkelig meget på at lave samarbejde med de lokale aktører i vores områder. Så hvis der er en virksomhed i Sydhavnen, der ser muligheder i et samarbejde, så er vi meget åbne.

Pga corona opfordrer GoBoat, at man booker online her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce