Annonce
Debat

Ingen sejr for SF, at der skal bygges på Stejlepladsen

Klaus Mygind og SF har arbejdet ihærdigt på, at byggeriet på Stejlepladsen bliver til lejeboliger for mennesker med almindelige indtægter. Pr-foto
Annonce

Læserbrev: Jan Mathisen skriver 8. december, at SF skulle have sagt, at det var en sejr, at der skal bygges på Stejlepladsen. Det har intet på sig. Vi har sagt, at det var en sejr, at der ikke blev bygget på Strandengen på Amager Fælled, der var den mest betydningsfulde natur.

SF arbejdede i forhandlingerne på, at der skulle findes alternativer. Det blev et stort kompromis. Her kom Stejlepladsen med.


SF og jeg har siden arbejdet ihærdigt på, at byggeriet bliver lejeboliger for mennesker med almindelige indtægter.

Klaus Mygind (SF)


Jeg har siden vedtagelsen stort set deltaget i alle møder, debatter og arrangementer om byggeriet på Stejlepladsen, eksempelvis det gode initiativ: Sydhavnens Folkemøde. Her er har vi haft dialog og hård diskussion. Jeg mødtes også med Fiskerhavnens venner så sent som i november.

SF og jeg har siden arbejdet ihærdigt på, at byggeriet bliver lejeboliger for mennesker med almindelige indtægter, at det bliver lidt mindre i omfang, det bliver passet ind i miljøet og at Fiskerhavnen bevares som erhvervshavn med de mennesker, der arbejder og bor i Fiskerhavnen i dag.

Det var en meget vanskelig aftale vi indgik dengang. Desværre kom der ikke flertal for at droppe byggeriet på Amager Fælled ved sidste kommunevalg. Der manglede et mandat.

SF gik ind i forhandlingerne. Desværre stillede Enhedslisten og Alternativet sig udenfor. Var de blevet ved forhandlingsbordet, havde vi utvivlsomt kunne lave et bedre resultat.

SF står selvfølgelig ved den aftale, som vi har lavet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce