Annonce
Sydhavnen

Snart sejler jazzen gennem havnen

Restaurant Vandvid arrangerer jazz i sommertiden. Arkivfoto: Michael Paldan
Annonce

Det er slut med at græde over aflyste koncerter og festivaler eller nøjes med at streame fra en skærm. For lige om lidt lægger Københavns Havn bølger til en sejlende jazzfestival.

Fredage og lørdage fra 10. juli sejler folkene fra Restaurant Vandvid i Sydhavnen gennem Københavns Havn med en række af Danmarks bedste live jazzbands ombord på en stor ny køkken- og koncertflåde. Musikken vil spille et par timer indenfor tidsrummet 16-20 eftermiddag/aften.

- Flåden vil sejle langs kajerne og standse på udvalgte steder, hvor der vil blive spillet for publikum inde på land. Samtidig er der mulighed for at købe drikkevarer og mad. I tilfælde af, at musikken tiltrækker for store grupper af mennesker, vil flåden sejle videre til et nyt sted, så endnu flere kan få glæde af musikken, lyder det fra Restaurant Vandvid.

Jazz på vandet

Her er sommerens jazzprogram:

10. juli kl. 17: Mandipira/Lauritsen/Gade/Frost

11. juli kl. 16: Niels HP Funky Waters, med Christoffersen/Damsgård/Templeton

11. juli kl. 17: Christina von Bülow

18. juli kl. 17: Jan Harbeck/Janus Templeton Duo

24. juli kl. 18: Jesper Thilo Kvartet, Feat Olivier Antunes

25. juli kl. 16: Mads Mathias trio

1. august kl. 17.30: Jacob Fischer/Martin Schack Orgel Torpedo Trio

Og opfordringen er klar: Hold udkig fra Islands Brygge, Bølgen, Under Knippelsbro og andre solbeskinnede strøg langs vandet. Og tjek på Restaurant Vandvids facebookside for nærmere tid og sted.

- De sidste to år har vi deltaget i Copenhagen Jazz Festival som spillested – men som alle ved holder festivalen pause i år, sammen med så mange andre af sommerens dejligste events. Men vi giver ikke op så let! Musikerne skal ud at spille – og vi skal ud og sejle med dem ombord, lyder det fra Vandvid.

Der bliver ikke solgt billetter, men arrangørerne beder publikum støtte musikken på mobile pay 89813, skriv MUSIK i beskedfeltet.

I efteråret 2017 lagde Restaurant Vandvids husbåd til kaj ved havneløbet mellem Sluseholmen og Teglholmen. Det er drevet af ildsjæle og tanker om fællesskab, god økologisk mad og bæredygtighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Min fars udflugt til Københavns Havn

Nørrebro

Sommerlarm vækker politikerne

Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Annonce