Annonce
Ugeavisen Tønder

Al Capone lever:  Tønder-diskotek lever videre på trods af nedlukning

Kæresteparret Mass Nouri og Nicole Termansen, som ejer Al Capone, får tit henvendelser fra folk om hvornår de åbner igen. Det sker på trods af, at diskotekerne har været tvangslukket siden marts, Foto: Jeppe Mortensen
Dansegulvet står stadigvæk tomt på Al Capone, da regeringens tvangslukkede diskotekerne i forbindelse med nedlukningen. Men Al Capone er ikke i fare for at lukke, understreger parret bag diskoteket.
Annonce

Tønder: Siden diskotekerne blev tvangslukket i marts har diskoteket og baren Al Capone alligevel haft noget at se til.

Nedlukningen har givet kæresteparret Mass Nouri og Nicole Termansen, som står bag Al Capone, en mulighed for at få renoveret diskoteket. Hvilket kan ses på dansegulvet, som er dækket med søm.

- Man skal passe på, hvor man træder, siger Mass Nouri, som har ejet Al Capone siden juli i fjor.

Annonce

Har arbejde ved siden af

Da diskotekerne blev tvangslukket var Al Capones omsætning i året første to måneder med til, at Al Capone stod økonomisk godt rustet.

Al Capone har dog ikke kunnet undgå et økonomisk tab under nedlukningen. Derfor har Mass Nouri og Nicole Termansen også taget mod regeringens hjælpepakker for iværksættere. Men det gjaldt kun for de første fem måneder og derfor har de nu måttet ty sig til egen lomme.


Jeg kan bare ikke sidde stille

Mass Nouri


Driftsudgifterne, som er udgifter til blandt andet husleje, har parret valgt ikke at få dækket af regeringens hjælpepakker på grund af ventetiden.

-Processen (for behandling af ansøgning, red.) var for lang, siger Nicole Termansen.

Selvom diskoteket ikke umiddelbart står i økonomiske vanskeligheder, har ventetiden slidt på Mass Nouris tålmodighed. Han har derfor skaffet sig et arbejde i Only Approved i Nordtyskland, som sælger kosttilskud. I Only Approved sørger Mass Nouri for at kunderne rundt om i Europa får deres produkter til tiden.

- Jeg kan ikke sidde stille, siger Mass Nouri. Nicole Termansen er på barsel, da parret skal have barn til december.

Annonce

Kunderne savner at gå i byen

Under corona-krisen har Mass Nouri og Nicole Termansen mærket, at borgerne i Tønder savner at gå i byen.

- Vi har tit fået følgende beskeder på vores facebookside: ” Har I åben i aften?”, eller ”Hvornår åbner I?”,  siger Mass Nouri, som tilføjer, at folk endda opsøger parret, når de er ude at spise for at høre, hvornår de åbner op igen.

På trods af utålmodigheden fra kunderne, så må de vente lidt endnu.

- Desværre ser tingene ser ud, som de gør, og vi må sejle os i gennem det her, indtil der er givet grønt lys, siger Mass Nouri, som dog bakker op om restriktionerne, da det vil blive for svært at holde afstand på dansegulvet, når gæsterne har fået noget at drikke.

Nicole Termansen forsikrer dog, at man vil vende tilbage til normalen, når der åbnes op igen.

- Vi vil ikke ændre vores koncept, siger hun.

Annonce

Pioner Bar er også i live

Tønders andet diskotek Pioner Bar har også haft noget at lave under nedlukningen. Det meddeler bestyrer Carsten Rosendahl til JydskeVestkysten.

- Vi har haft nogle renoveringer, og vi har også ryddet op, siger Carsten Rosendahl, som er enig med Mass Nouri og Nicole Termansen i, at regeringens restriktioner er en god idé.

- Hvis det er det, der skal til for at holde det nede, selvom det er træls, så støtter vi op om det, siger Carsten Rosendahl.

Men han har også kunnet mærke på sine medarbejdere, at det har været hårdt ikke at kunne komme på arbejde, selvom en del af dem har arbejde ved siden af.

- Det er jo en lille familie. Det er jo folk, som godt kan lide at hygge og snakke sammen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce