Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Spændende sæson: Danmarks bedste portrætmaler hos Galleri Huset Knægt

Benkamin Abana vandt konkurrencen om at blive Danmarks bedste portrætmaler på tv. Han vender i år tilbage med premieren på en helt nye serie.
Hvis du er en af dem - der udover frisørbesøg - også har glædet dig til at træde ud i en sommer fyldt med kulturoplevelser, så har Galleri Huset Knægt i Bogense skruet et bredt og interessant program sammen.

Bogense: Både galleriet og den hyggelige gårdhave hos Galleri Huset Knægt i Østergade er helt coronaklar til at tage hul på en sommer og et efterår med blandt andet husets egen arbejdende keramiker Erno Badstue Larsen samt en række af fem meget forskellige kunstnere.

Alle falder de dog ind under kategorien "moderne dansk kunst".

Det drejer sig blandt andet om Benjamin Abanas, der er kåret som "Danmarks bedste portrætmaler" i tv-programmet af samme navn.

Ham havde galleriet også på programmet sidste år, hvor udstillingen endte med at blive en kæmpe succes med besøg fra hele landet.

I år bliver det oven i købet med selve premieren på hans nye serie "Limbo", der vil kunne opleves fra 4. september til 10. oktober.

Annonce

Forårets første

Allerede den 23. april er der dog fernisering på forårets første udstilling. Det er den fynske naivist og kolorist Henning Severin Pedersen, der viser en række værker med masser af humor, ironi og sarkasme.

Henning Severin Pedersen udstiller hos Galleri Huset Knægt.

I juni er det maleren Kjeld Jørgen Jensen, der arbejder et sted mellem realisme og surrealisme i sine landskabsmalerier, hvor den kendte røde tråd ofte snor sig på mystisk vis.

Der er også blevet plads til en udstilling af den lokale billedkunstner Laura Windfeld-Høeberg, der har sine rødder i Bogense

Denne udstilling kører fra 3. juli til 29. juli, hvor man samtidig kan opleve Odenseanske Mette Østmans værker med uld og filtning.

Annonce

Events på tegnebrættet

I august er det keramiker Brian Poulsen og billedkunstner Ann Kaa Kristoffersen.


Udover udstillingerne planlægger vi også en række events i løbet af sommeren, hvor der vil være mulighed for at opleve kunstnere arbejde. Det vil blandt andet være Erno Badstue Larsen, der vil arbejde med keramik på forskellige tidspunkter.

Allan Knægt


- Udover udstillingerne planlægger vi også en række events i løbet af sommeren, hvor der vil være mulighed for at opleve kunstnere arbejde. Det vil blandt andet være Erno Badstue Larsen, der vil arbejde med keramik på forskellige tidspunkter, hvor han arbejder og brænder sine raku-ting i galleriets have, fortæller Allan Knægt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce