Annonce
Ugeavisen Odense

Odenseansk virksomhed: Stort gennembrud inden for automatisering af SEO

Support og marketingchef, Mads Egmose og direktør, Rasmus Gøtzsche Jensen i dialog i det udendørs mødelokale hos Visti Unlimited. Pressefoto
Rasmus Gøtzsche Jensen, Mads Egmose og resten af folkene bag firmaet Setion, har brugt fire år på at udvikle en algoritme, som kan automatisere store dele af SEO-arbejdet. Nu er de klar til at erobre markedet med deres produkt.

For Rasmus Gøtzsche Jensen, Mads Egmose og resten af folkene bag firmaet Setion har det længe været et erklæret mål at knække koden til at kunne tilbyde små og mellemstore virksomheder en algoritmedreven og derved billigere SEO-løsning. Faktisk har folkene bag Setion brugt fire år på at udvikle en algoritme, som kan automatisere store dele af SEO-arbejdet. Det er de - indtil videre - de eneste, der er lykkes med, og nu er de klar til at erobre markedet med deres produkt.

Langt de fleste virksomheder kan ikke komme uden om et vist behov for søgemaskineoptimering. Det kan være fuldstændig afgørende for en virksomheds konkurrenceevne, når det gælder om at vinde kampen om kunderne digitalt. Derfor bliver der lagt enorme ressourcer i denne disciplin, som er en tidskrævende proces, der for flere små og mellemstore virksomheder også virker uoverskuelig at skulle varetage selv.

- Der er en million firmaer, som beskæftiger sig med søgemaskineoptimering, og vores mål er at disrupte hele markedet, og det mener vi faktisk, at vi er i stand til, fortæller Rasmus Gøtzsche Jensen, som er direktør i Setion.

Annonce

Ambitionerne er høje for virksomheden, som også har lejet sig ind i kontorfællesskabet Visti Unlimited på Helgavej 26 i Odense. Her er de i selskab med andre virksomheder, som ligesom Setion også har ambitioner om at skalere både nationalt og internationalt, hvor potentialet selvsagt er enormt. Første skridt er Danmark. Det næste bliver Tyskland.

Support og marketingchef, Mads Egmose og direktør, Rasmus Gøtzsche Jensen udgør den daglige ledelse i firmaet SETION. Pressefoto

Support- og marketingchef Mads Egmose tilføjer: - Alle, der arbejder med SEO, ved, at det kræver tid og dedikation at forbedre og optimere sin placering på Google. Det særlige ved vores algoritme er, at den gør det muligt for os at automatisere større dele af SEO-processen og herigennem tilbyde optimering af markante SEO-områder til en særdeles konkurrencedygtig pris. Vores løsning er målrettet små og mellemstore virksomheder, men er også særdeles brugbar for marketingmanageren i en større virksomhed, som mangler hjælp til de større og tungere SEO-opgaver, der har stor værdi for søgemaskineoptimeringen. Vi adskiller os blandt andet fra mange af vores konkurrenter ved at have fuld gennemsigtighed og ingen bindende abonnementsmodeller.

Fakta omkring Setion

Setion

Helgavej 26, 5230 Odense M

Du kan besøge SETION her: www.setion.dk

Direktør, Rasmus Gøtzsche Jensen,

Support- og marketingchef, Mads Egmose.

- Vi har fået en rigtig god start, hvilket vi naturligvis er rigtig glade for. Nu skal vi lukrere på den gode start og fortsætte derudaf, så vi kan få spredt budskabet. Det er flere års udviklingsarbejde, der nu skal til at bære frugt, slutter Mads Egmose.

Navnet Setion er inspireret af et NASA-projekt ved navn ”SETI”, som blandt andet handlede om at opdage liv i rummet. Det maskinelle og behandlingen af en stor mængde data, som NASA blandt andet lever af, er grundstenen i forretningen. ”On” er tilføjet, fordi forretningsmodellen bygger på et onlineabonnement, som man kan tænde for, præcis når man vil.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind billetter til Røverfest

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Lyttefestival: Slå ørerne ud i Odense

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Børnegrafik på Fyns Grafiske Værksted

Ugeavisen Odense

Odense: Sommerferie sjov i Vollsmose

Ugeavisen Odense

Største iværksætterfestival nogensinde i Odense

Ugeavisen Odense

Cirkusfestival: Dynamo indtager Byens Ø

Ugeavisen Odense

Sanselig akrobatik: Mærk teknologiens skyggesider i Duo Masawas forestilling

Ugeavisen Odense

Billetsalget svigter: Tommelise savner dig i Den Fynske Landsby

Ugeavisen Odense

Efter professionel fodboldkarriere: Sune Heilbo er faldet for golf

Ugeavisen Odense

Kan den holde: Vægten af kærlighed

Ugeavisen Odense

To mænd fængslet for groft gaderøveri: Gav 22-årig en gedigen flænge i hovedbunden

Ugeavisen Odense

Opgivet af systemet: Anja smed 50 kg og vendte tilbage for fuld udblæsning

Ugeavisen Odense

Efter 23 år: Søren og konen siger farvel til tronen

Ugeavisen Odense

Til komikere og deres publikum: Hele landet skal snakke om HCA Comedy Festival

Ugeavisen Odense

Flere regionale strækninger er blevet Orange

Ugeavisen Odense

Efter fodboldkarriere i Spanien: Nicolai udlever sit eventyr i Stenløse

Ugeavisen Odense

Golftalent går i arv: Esben har golf i blodet

Ugeavisen Odense

Akrobatik og dans sammenvævet i en morsom forestilling: Mød ægteparret Mr. og Mrs. Twistly og deres upålidelige grammofon

Ugeavisen Odense

Sommerguide: Her finder du Odenses mest populære gårdhaver

Ugeavisen Odense

Nyt vietnamesisk takeaway-sted i midtbyen: Vita udlever sin mors restaurant-drøm

Ugeavisen Odense

Kåre har omdannet gammel Citroën HY til kaffevogn: Velodrom fortsat lukket, men nu er der alligevel lidt godt nyt

Ugeavisen Odense

Portvinsfestival.dk vender tilbage i 2021 med en “Premium”-billet

Ugeavisen Odense

Schiang Living åbner ny butik med nyt koncept: - Jeg er fløjtende ligeglad med, hvad mærket hedder

Annonce