Annonce
Ugeavisen Struer

Få køkkenknivene slebet online

Webshoppen Skærsliberen.dk tilbydder nu også sin service i Struer Kommune. PR-Foto
Nu kan webshoppen Skærsliberen.dk også hyres til slibeopgaver i Struer Kommune - bestil på nettet og få Leif på besøg
Annonce

Struer: Online platformen Skærsliberen.dk kan nu også hyres til opgaver i Struer Kommune. Bag webshoppen gemmer sig et nyt koncept, der kan løse et problem, der findes hos alle kokke i landet: Slibning af knive.

Platformen sørger for at få lokale skærslibere til at servicere i deres område. Lokalt er det den sjællandskfødte pensionist Leif Denbæk, der bor lidt uden for Holstebro. Han er udlært maskinarbejder og har både slebet bor og drejestål, og sliber nu knive på deltid for private og erhvervsdrivende i store dele af det vestjyske område.

Annonce

Skarpt genbrug

- De seneste år har Danmark oplevet et væsentligt fald i fuldtids skærslibere, og vi ser i dag kun en håndfuld skærslibere i et mere eller mindre professionelt set up. Derfor vil vi finde nye dygtige lokale håndværkere med hænderne skruet rigtigt på, og matche dem med de mange millioner køkkener, der findes i Danmark, siger en af medejerne af Skærsliberen.dk, Jesper Lajer.


Det er oppe i tiden at få alt muligt bragt hjem, blandt andet måltidskasser. Også genbrug og miljø er et stort tema, så hvorfor ikke få slebet knivene i stedet for at smide ud og købe nye?

Jesper Lajer, medejer, Skærsliberen.dk


- Alle restauranter, industrikøkkener og private hjem har mindst en kniv liggende, der trænger til en kærlig hånd. Det er oppe i tiden at få alt muligt bragt hjem, blandt andet måltidskasser. Også genbrug og miljø er et stort tema, så hvorfor ikke få slebet knivene i stedet for at smide ud og købe nye?, spørger Jesper Lajer.

Annonce

Pandemisk match

Forretningsmodellen bag webshoppen har vist sig nærmest skræddersyet til coronakrisen.

- Det er vigtigt for os, at vi overholde alle påbud og retningslinjer. Derfor har det også været meget nemt at forsætte vores virke, da vi hurtigt opdagede at forretningsmodellen utilsigtet passede til coronakrisen, siger Jesper Lajer.

I praksis opfordres alle kunder til at sætte deres knive udenfor på et aftalt sted. På den måde kan skærsliberen fortsætte sit arbejde og folk får skarpe knive mens menneskelig kontakt mindskes. Betaling sker altid med kort (online) eller MobilePay.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce