Annonce
Ugeavisen Struer

Hårdt vand under fødderne 11. december

Den godt 400 kvadratmeter store og nye skøjtebane i Struer kan efter planen tages i brug 11. december. Arkivfoto: Martin Ravn
Kommunen planlægger at åbne byens nye skøjtebane - coronarestriktioner eller ej - og handelen glæder sig til attraktion i midtbyen
Annonce

Struer: Struer Kommune vil 11. december skøjte hen over smittetal og virusbølger, når byens nye skøjtebane indvies. Alt afhængig af restriktionerne til den tid, så bliver det noget af en lavmælt åbning al den stund, at reglerne lige nu foreskriver, at man maksimalt må være 10 personer samlet på én gang.

Kommunens Covid-19 udvalg har besluttet, at skøjbanen på T.W. Jensens Plads vil åbne under overvågning af personale, der blandt andet har til opgave at sikre, at forsamlingsforbuddet på 10 - eller det, der nu gælder til den tid - overholdes. Når der ikke er åbent for leje på banen, så vil der være skilte, der forklarer reglerne for antallet af skøjteløbere.

Oprindeligt var det meningen, at banen skulle stå klar til brug i slutningen af denne måned, men ekstra ventetid på nogle af de rør, der skal bruges til at køle banen ned, har skubbet åbningen frem til 11. december.

Den nye bane og ikke mindst dens placering vækker tilfredshed hos den lokale handel.

Formanden for Struer Handelsstandsforening, Søren Blaabjerg Jepsen, siger således, at medlemmerne glæder sig til, at skøjtebanen åbner.

- Det bliver dejligt med en attraktion i midtbyen i forbindelse med julehandelen, siger han til avisen.

Banen på pladsen foran rådhuset bliver på tæt ved 440 kvadratmeter, og i tilknytning opstilles to huse med transparente vægge, der blandt andet skal huse udlejningen af skøjter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce