Annonce
Ugeavisen Struer

Jyske Bank bliver i Struer

Afdelingsdirektør Nicolai Bue er en del af det lederteam, som fremover står i spidsen for Jyske Banks afdelinger i Struer, Holstebro og Ringkøbing. Arkivfoto: Lars Vendelbjerg
Selv om ledelsesfunktionerne centraliseres og skal dække et større geografisk område, er der ingen planer om at lukke afdelingen på Lille Torv
Annonce

STRUER: - Jeg vil gerne sige det klart og tydeligt: Jyske Banks filial i Struer fortsætter, og vi har absolut ingen intentioner om at nedlægge den.

Det siger direktør Jes Rosendal, der siden september 2019 har haft det overordnede ansvar for Jyske Banks 95 filialer i Danmark.

En rokade, hvor flere medarbejdere i Jyske Bank Struer har søgt nye udfordringer i andre lokale pengeinstitutter, har ellers givet anledning til lokale spekulationer om bankens fremtid i byen.

- Mange af landets store banker har lukket lokale afdelinger og filialer ned, så det er da nærliggende at tro, at Jyske Bank ville gå samme vej. Det gør vi imidlertid ikke, og vi lukker ikke en eneste afdeling i Danmark, så langt vi kan se ind i fremtiden, understreger Jes Rosendal.

Der sker dog en organisatorisk ændring i ledelsen af filialnettet i Jyske Bank.

- Jeg tror, at det er svært at være afdelingsdirektør i de mindre afdelinger som Struer, fordi der er mange andre opgaver end lige ledelsesfunktioner, der skal løses i dagligdagen. Vi samler derfor ledelsesfunktioner i et team på tre personer, der i det nordvestjyske område skal dække afdelingerne i Struer, Holstebro og Ringkøbing. Det er et større geografisk område, men med et slagkraftigt lederteam styrker vi denne funktion i organisationen, siger Jes Rosendal.

Han peger samtidig på, at Jyske Bank råder over et stærkt bagland i form af et servicecenter, hvor specialister er klar til at assistere rådgiverne ude i filialerne.

- Vi er ikke Danmarks største bank, men vi er den bank, der med 95 afdelinger har flest lokale filialer og en markedsandel på cirka 10 procent, siger Jes Rosendal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce