Annonce
Ugeavisen Struer

Lærere og elever på vej i skole igen på Thyholm

Et mobilt testcenter fra Region Midtjylland var tirsdag stillet op på Thyholm. Her blev elever på Thyholm skoles 6. årgang samt lærerne fra skolen testet. Samtlige test har vist sig at være negative for Covid-19 smitte, og derfor regner skolen med at årgangen og lærerne er tilbage i klasseværelserne fredag. Foto: Frede Stengaard
Thyholm Skole kan efter test af eleverne og to lærere på 6. årgang begynde undervisningen fredag morgen - ingen nye positive Covid-19 test
Annonce

Hvidbjerg: Status på Thyholm Skole er, med skoleleder Knud Bjerregaard Hansens ord "positivt negativ", da smittetest af elever i de to klasser på skolens 6. årgang og skolens lærerstab alle har vist sig at være negative.

- Vi regner medm at undervisningen er tilbage til normalen igen fredag, siger Knud Bjerregaard Hansen til avisen.

Mandag blev elever og lærere sendt hjem, efter at en elev på årgangen var testet positiv for Covid-19.


Vi regner med at undervisningen er tilbage til normalen igen fredag.

Knud Bjerregaard Hansen, skoleleder, Thyholm Skole


- Det er gode nyheder, at der ikke er konstateret yderligere smitte blandt elever og lærere, siger skolelederen, der kalder oplevelsen med smitten for "et bump på vejen".

Annonce

Udflugt blev aflyst

Den skærpede opmærksomhed på virus og smitte har dog betydet, at skolens 5. årgang måtte se deres Danmark Rundt-skoleudflugt onsdag og torsdag blive aflyst.

En tur, der skulle have ført eleverne fra Thyholm og Humlum skoler rundt til blandt andet Møns Klint, Roskilde Domkirke og Sagnlandet Lejre.

- Det er naturligvis ærgerligt og træls for eleverne, der havde set frem til turen. Men som situationen var, så var der desværre ingen anden løsning end at aflyse turen, siger Knud Bjerregaard Hansen.

De seneste smittetal fra Statens Serum Institut torsdag viser i øvrigt, at antallet af smittede i Struer Kommune nu er faldet til fire.

Dermed har kommunen også skiftet farve på SSI´s digitale landkort fra rød til en mere neutral orange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Det store gys udebliver

Ugeavisen Struer

Nyt fitness-tiltag for unge

Annonce