Annonce
Ugeavisen Struer

Velgørenhedsmiddag udsat til næste år

Holdet bag den årlige ”Støt Brysterne”-velgørenhedsmiddag på Restaurant Ved Fjorden aflyser middagen i år. Privatfoto
Torsdag den 8. oktober skulle årets velgørenhedsmiddag afholdes til fordel for Kræftens Bekæmpelse på Restaurant Ved Fjorden i Struer. Men corona-situationen er kommet i vejen, og middagen udsættes et år.
Annonce

Struer: De seneste år har det været en tradition, at Restaurant Ved Fjorden lægger hus til en velgørenhedsmiddag til fordel for Kræftens Bekæmpelse og organisationens kampagne, "Støt Brysterne".


Det har været en træls beslutning. Men flere på holdet er i den udsatte gruppe, og det er jo ikke sjovt, hvis ikke alle kan være med.

Kirstine Christensen, restauratør


Middagen arrangeres i et samarbejde mellem Restaurant Ved Fjordens køkkenchef Frans Wobeser, restaurantens leverandører, og madholdet ”Rigeligt med smør”, som består af 13 mænd og en kvinde.

Holdet, der undervises i madlavning af restauratør Kirstine Christensen en gang om måneden, plejer at rykke ind i restauranten og køkkenet for at lave og servere en tre retters menu først i oktober.

Men det bliver ikke tilfældet i år, hvor den nuværende corona-situation spænder ben for arrangementet. Det oplyser restauranten i en pressemeddelelse.

Annonce

Flere er udsatte

- Det har været en træls beslutning. Men flere på holdet er i den udsatte gruppe, og det er jo ikke sjovt, hvis ikke alle kan være med, siger Kirstine Christensen, der også nævner restriktioner for afstand mellem mennesker som årsag til beslutningen.

I køkkenet er Frans Wobeser også en smule skuffet.

- Efterhånden kender jeg jo de gutter, og vi har en hyggelig dag sammen i køkkenet og i restauranten. Så det er da lidt ærgerligt, men jeg respekterer naturligvis beslutningen om at aflyse i år, siger han.

Overskuddet fra middagene har før været på omkring 30-35.000 kroner. Et overskud, der bliver genereret via råvarer og vin - doneret af leverandører og et amerikansk lotteri med præmier sponseret af byens butikker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Det store gys udebliver

Ugeavisen Struer

Nyt fitness-tiltag for unge

Annonce