Annonce
Farmand Knud Erik Smærup er stolt over, hvad DK-Kød har drevet det til. Senest er de blevet kåret til succesvirksomhed af Spar Nord. Foto: Lars Hedegård Nielsen
Ugeavisen Struer For abonnenter

Far og søn begyndte for 11 år siden: Nu er der 20 medarbejdere og en nyvunden pris

DK-Kød blev etableret i 2013, da de store slagterier i området lukkede. Dengang var det kun far og søn i virksomheden. Opskriften på succes er, at firmaet har satset på flere områder, mener farmand, Knud Erik Smærup.
Annonce

Ugeavisen Struer

Kim vil gerne mere, men har lovet at holde igen med pynten: - Jeg synes, at det er lidt tarveligt

Annonce
Ugeavisen Struer

Jakobs jagt på kandidaterFacebook blev en fuser: Nu skal netværk og overtalelse i brug

Annonce
Ugeavisen Struer

Svar på læserbrev: Jeg hopper ikke med på legen, Morten

Annonce

Annonce
Forsiden netop nu

Gymnasieelever opfordres til at strejkemandag. Om det sker i Struer er endnu uvist

Ugeavisen Struer

Læserbrev: Børnefamilier med syge børn er under teknisk administration

Ugeavisen Struer

Calle er godt og grundig træt af at holde i kø ved broen: - Skulle have været i Viborg klokken ti

Festen var nærmest allerede slut, da biblioteket tændte storskærmen

Ugeavisen Struer

Internationale studerende mødes til topmøde i Folkets Hus

Annonce

Ugeavisen Struer

William har fået 186.000 kroner til at forske i rodbehandlede tænder

Ugeavisen Struer

Læserbrev: Èn gang til for Villy

Ugeavisen Struer

Du kan møde musikernebiblioteket

Alex tager en pause fra politikken for at blive fodbold-kommentator på tv

Struer vil styrke kampen mod fravær

Ny præst skal arbejde med de unge

Bent og Lis tog hemmeligheden med i døden. Nu skal medlemmer i den lokale loge dele deres millionarv

Annonce