Annonce
Restaurant Ved Fjordens kok, Kenneth Lagoni, har kastet sig ud i det asiatiske køkken for at komme af med ande-resterne. Foto: Restaurant Ved Fjorden
Ugeavisen Struer

Risalamanden kan blive til kage: Sådan får du bugt med juleresterne

Julen er fyldt med traditioner, men desværre også en tradition for rigeligt madspild. Få to kokkes bud på, hvad du kan bruge resterne af julemaden til.
Annonce
  • Restaurant Ved Fjordens kok, Kenneth Lagoni, har kastet sig ud i det asiatiske køkken for at komme af med ande-resterne. Foto: Restaurant Ved Fjorden
  • Gittes_Mad-03
    Gitte Laursen foreslår burgere/sliders eller biksemad til flæskestegs-resterne. Arkivfoto: Morten Stricker.
  • Fordelen ved sliders er, at de er mindre, så man bliver knap så mæt som med større burgere. Foto: Gitte Laursen
Ugeavisen Struer

Struer Boldklub er igen helt sin egen efter bruddet med Resen-Humlum

Annonce
Ugeavisen Struer

Har du mod på at smage på noget andet end kød?

Annonce
Ugeavisen Struer

Bankaktie er steget med 14 procent siden nytår

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Din nye Rema 1000-købmand hedder Christian: - Jeg glæder mig til at komme i gang

Ugeavisen Struer

73-årig kørte spritkørsel... i en kabinescooter

Ugeavisen Struer

På tirsdag udløber fristen for at blive læge på Thyholm

Ugeavisen Struer

Haveglæden er jo smitsom: Kom ind bag hækken og se, hvad der sker

Ugeavisen Struer

Fristen er udløbet: Bud på Danske Bank bygningen er sendt videre til kommunen

Ugeavisen Struer

Censorerne var imponerede over udvalget

Ugeavisen Struer

Krisen er afblæst i lokal boldklub: Det var klubbens fremtid, der var på spil

Ugeavisen Struer

Skoleforslag fik det første blå stempel

Annonce