Annonce
Ugeavisen Svendborg

Bogaktuel iværksætter: Vi har fundet mere tid på Sydfyn

Charlotte Jessen Gallina, som netop er flyttet tilbage til Svendborg, har skevet bogen ”Alt kan ske på en tirsdag”. Foto: Pia Daugaard/ILMONDO
Forfatter og iværksætter Charlotte Jessen Gallina udgiver den 21. januar bogen ”Alt kan ske på en tirsdag”, samtidig med at hun og familien flytter til Svendborg. Bogen handler om iværksætteri, at bygge sig en karriere og om at finde ro.

Svendborg: Det er ikke første gang, at Charlotte Jessen Gallina, forfatter og iværksætter, nu igen flytter til Svendborg. Tilbage i 2002 kørte hun og hendes partner Roberto i en måned riget tyndt på jagt efter Danmarks hyggeligste by, og parret besluttede at bosætte sig i Møllergade i Svendborg. Siden har livet budt på nogle år i Nordsjælland, men nu er parret vendt tilbage til det sydfynske for herfra at drive hver deres projekter.

- Vi elsker Svendborg og Sydfyn, og det er tæt på surrealistisk, at vi er lykkedes at komme tilbage. Jeg føler stor lykke, når jeg om morgenen går en tur ned til Ærøfærgen med vores hund Pelle og vinker til Delle, rimer Charlotte Jessen Gallina i en pressemeddelelse.

Ro og iværksætteri

”Alt kan ske på en tirsdag”, som er hendes nyeste bog,  udgives på eget forlag. Der er tale om en autofiktiv fortælling om hovedpersonen Sally, der ledsaget af sin indre drage møder heltene Vildmanden, Herbert Livsnyder, Shark, Rider og Kina-Karen og mange flere på sin vej mod drømme om forfatterskab, iværksætteri og ”to sekunder mere i minuttet”.

Roen og tiden har Charlotte Jessen Gallina her i det nye år genfundet i Svendborg, og hun har startet året ud med at blive fabriksven på Fremtidsfabrikken, hvorfra hun lige nu er sparringspartner og mentor for iværksættere.

Partneren Roberto er indehaver af et rejsebureau og skal drive det fra Svendborg.

- Bogens målgruppe er iværksættere, skribenter og andre, der kan finde inspiration i en livsfortællling om et helt almindeligt menneske, der har levet 52 år, fortæller Charlotte Jessen Gallina

Bogen kan fra d. 21. januar findes og købes på hjemmesiden: www.creative-adventure.dk


Vi elsker Svendborg og Sydfyn, og det er tæt på surrealistisk, at vi er lykkedes at komme tilbage.

Charlotte Jessen Galina
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Donation til flagallé

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Viser på vandet

Ugeavisen Svendborg

Tid til take-away teater

Ugeavisen Svendborg

Åben have på bakketoppen

Annonce