Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kjole fra Svendborg med i X Factor

X Factor vært Sofie Linde i kjolen fra Svendborg. Foto: Lasse Lagoni
Designer og skrædder Josefine Ingversen fra Svendborg havde kreeret kjolen til vært Sofie Linde.
Annonce

Svendborg: X Factor værtindens (Sofie Linde) galakse-inspirerede kjole i fredagens udsendelse på TV2 er skabt af designer og skrædder Josefine Ingversen fra Svendborg.

- Jeg har drømt om det her længe, så jeg var selvfølgelig meget spændt på reaktionen hos Sofie Linde, da hun så kjolen, hun skulle bære til fredagens liveshow. Hun var heldigvis vildt begejstret, fortæller Josefine Ingversen, der havde kreeret en sort blondekjole overstrøet med en farveeksplosion af ufo’er og galakser.

For et halvt år siden havde Josefine Ingversen samlet så meget mod, at hun satte sig ned og skrev til Sofie Lindes stylist gennem flere år, Jon Elster.

Responsen fra manden bag alt det tøj, Sofie Linde har på, når hun byder velkommen indenfor i X Factor, kom efter 10 minutter: "Det ser spændende ud, jeg kommer og besøger dig".

Nogle uger senere besøgte Jon Elset så det lille studio på 47 kvadratmeter i Bagergade i Svendborg, hvor Josefine Ingversen Couture bor. Og hvor X Factor kjolen, som designeren betegner som et showpiece, er blevet til.

- Det har været en utrolig spændende opgave og en dejlig afveksling at arbejde med farver. Dem er der jo ikke voldsomt mange af i det voksende antal brudekjoler, jeg designer og syr til kommende brude i hele landet, siger Josefine Ingversen, der er uddannet indenfor skrædderi.

Selvom Josefines Ingversen har specialiceret sig i brudekjoler, arbejder hun sideløbende med en signaturkollektion. Faktisk indgår Sofie Lindes kjole, dog uden ærmer, også i kollektionen.

- Alle tidløse og i en størrelse, der passer de fleste, fortæller Josefine Ingversen, som altid har en tæt kontakt med de kunder, der bestiller kjoler hos hende:

- Jeg laver designet, og kunden vælger stoffet, for jeg tror mere på personlig stil end på trends. Jeg mener også, at skræddersyet tøj er bæredygtigt, da det bliver syet i gode materialer og tilpasset kvinden, der skal gå med det. Godt tøj holder længere, fastslår Josefine Ingversen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce